Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Bieberio ir Hailey Baldwin vestuvių detektyvas: tai susituokė jie ar dar ne?

Pramogų pasaulyje kilo šurmulys dėl popdievaičio Justino Bieberio (24 m.) ir modelio Hailey Baldwin (21 m.) vestuvių – manoma, kad jiedu jau oficialiai yra vyras ir žmona!
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin šį pirmadienį Londone / Vida Press nuotr.

Kai praėjusį ketvirtadienį Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin buvo nufotografuoti Niujorko teismo rūmuose, iš pradžių manyta, kad ten įsimylėjėliai tik pateikė prašymus tuoktis.

Niujorko valstijoje toks prašymas galioja 60 dienų, tad buvo aišku, jog vėliausiai po dviejų mėnesių jaunieji balandėliai iškels vestuves.

Bet netrukus pasklido žinia, kad teismo rūmuose jie ėmė ir iš karto ten pat susituokė – be jokios pompastikos, vieni du, iš didelės meilės ir nekantrumo pagaliau tapti tikrais vyru ir žmona.

„Jie ėmė ir padarė tai nieko neklausydami, – po porelės viešnagės teismo rūmuose sakė vienas šaltinis portalui „People“, pridūręs, kad didesnė vestuvių šventė netolimoje ateityje dar tikrai bus. – Jie žada iškelti didelę šventę, priešais Dievą ir visus, kuriuos jie myli.“

Tačiau kilus šiam šurmuliui pati Hailey Baldwin paneigė pasirodžiusius pranešimus apie vedybas: „Suprantu, iš kur tos kalbos, bet aš dar kol kas nesu ištekėjusi!“

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin šį pirmadienį Londone
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin šį pirmadienį Londone

Na o pirmadienį per Los Andžele vykusius „Emmy“ apdovanojimus Hailey Baldwin dėdė aktorius Alecas Baldwinas vėl sumaišė visas kortas tarsi patvirtindamas faktą, kad jo dukterėčia ir Bieberis – jau susituokę.

„Jie tiesiog ėmė ir susituokė, ir aš nežinau ką tai reiškia“, – šypsodamasis sakė Alecas Baldwinas.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Tad kaip paaiškinti tai, kad visi aplinkiniai kalba apie vestuves, o pati nuotaka neigia esanti ištekėjusi? Tai „People“ šaltinis aiškina labai paprastai: „Hailey įsitikinusi, kad civilinė santuokos ceremonija ir tikros vestuvės yra du visiškai skirtingi dalykai“, dėl to ji savęs ir nelaiko ištekėjusia.

Na o kol Justino Bieberio ir Hailey Baldwin santykių statusas lieka neįminta mįsle, vis garsiau kalbama, kad toji žadėtoji vestuvių šventė jau visai ne už kalnų – kitą savaitę Kanadoje. Portalo TMZ žiniomis, vestuvių puota planuojama Ontarijuje, name, kurį pora šią vasarą nusipirko 5 mln. JAV dolerių (4,3 mln. eurų).

15min montažas / „Vida Press“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin bei jų naujieji namai Kanadoje
15min montažas / „Vida Press“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin bei jų naujieji namai Kanadoje

15min primena, kad Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin pažįstami yra jau seniai – jie abu iš to paties draugų rato ir dažnai laiką leisdavo kartu. O 2015–2016 metų sandūroje jų draugystė peraugo į kai ką daugiau. Tačiau tada jų romantiški santykiai ilgai netruko ir po kelių mėnesių jie nusprendė verčiau ir toliau būti tik draugais.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Vis tik šių metų birželį jiedu atnaujino savo santykius, ir vos po mėnesio Justinas Bieberis savo mylimajai pasipiršo per atostogas Bahamose. Dainininkas savo išrinktajai įteikė sužadėtuvių žiedą su didžiuliu ovalo formos deimantu, kuris, ekspertų vertinamu, turėjo kainuoti apie 250 tūkst. JAV dolerių (216 tūkst. eurų).

15min primena, kad Hailey Baldwin yra Holivudo aktoriaus Stepheno Baldwino dukra. 2017-aisiais žurnalo „Maxim“ ji buvo paskelbta seksualiausia pasaulio moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas