Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Kardashian apie 72 dienų santuoką su K.Humphriesu: „Kad nieko neišeis, supratau per medaus mėnesį“

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (36 m.) neseniai atšventė trečiąsias santuokos metines su reperiu Kanye Westu ir su juo augina du vaikus. Tačiau sukurti gražią šeimą, apie kokią svajojo, jai pavyko ne iš pirmo karto – Kim naujame interviu prisiminė savo vos 72 dienas gyvavusią santuoką su NBA krepšininku Krisu Humphriesu (32 m.).
Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas
Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas / Vida Press nuotr.

Dalyvaudama pokalbių laidoje „Watch What Happens Live“ Kim Kardashian laidos vedėjui Andy Cohenui prisipažino, kad už Kriso Humphrieso tekėjo dėl netinkamų priežasčių.

15min primena, kad Kim Kardashian su Krisu Humphriesu susitikinėti pradėjo 2010-ųjų rudenį, po pusmečio draugystės pora susižadėjo, o 2011 metų rugpjūtį iškėlė pompastiškas vestuves, kurias transliavo televizija. Tačiau jau tų pačių metų spalio pabaigoje Kim pateikė skyrybų prašymą – jos ir Kriso santuoka tetruko viso labo 72 dienas.

Dabar prisimindama šią nesusiklosčiusią santuoką Kim pripažino, kad paskubėjo tekėti, nes jautė spaudimą dėl amžiaus – manė, jog nebėra kada blaškytis ir metas kurti šeimą.

„Aš tiesiog pagalvojau: „Velnias, man 30 metų, reikia susiimti – turiu ištekėti, – sakė ji. – Manau, daug merginų patiria tą patį supanikavusios, kad sensta, o visos jų draugės teka ir susilaukia vaikų. Man buvo būtent tokia situacija.“

Kim Kardashian sakė jau per medaus mėnesį supratusi, kad iš jos santuokos nieko neišeis.

Išsiskyrusi su Krisu Humphriesu, Kim po kelių mėnesių pradėjo susitikinėti su dabartiniu vyru Kanye Westu. Gegužės 24-ąją jiedu minėjo trečiąsias vestuvių metines: vyru ir žmona pora tapo 2014 metais Italijoje, jau būdami tėvais – jų dukrai North tuo metu buvo beveik metai. Garsios poros šeima dar pagausėjo 2015-ųjų gruodį – tada gimė jų sūnus Saintas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant