Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaip iš antro nėštumo Kylie Jenner gali uždirbti milijonus?

Kylie Jenner (24) jau yra milijardierė, tačiau antras nėštumas jos turtus gali padidinti dar labiau. Klausimas – kaip?
Kylie Jenner
Kylie Jenner / „Instagram“ (kyliejenner) nuotr.

Dar rugpjūtį užsienio žiniasklaidoje pasirodė pirmieji pranešimai, kad makiažo priemonių imperijos įkūrėja su Travisu Scottu (30) laukiasi antros atžalos. Pora su pertraukomis draugauja nuo 2017 m. ir nepaisant išsiskyrimo 2019 m. spalį, soc. tinklų žvaigždė ir atlikėjas šiemet santykius atnaujino ir, kaip jau žinote, laukia šeimos pagausėjimo.

Po kelias savaites trukusių spekuliacijų antrą nėštumą patvirtino ir pati Kylie Jenner, rugsėjo pradžioje pasidalijusi vaizdo įrašu, kuriame įamžinta akimirka, kai ji sužino esanti nėščia ir džiugią naujieną pranešanti artimiesiems.

Nuo tada Kylie Jenner instagrame, kurį seka įspūdinga 270 mln. internautų auditorija, vis dažniau atsiranda suapvalėjusį jos pilvą demonstruojančių nuotraukų. Moters gerbėjams tai labai patinka, ypač dar ir dėl to, kad besilaukdama pirmagimės Stormi (3) Kylie Jenner nėštumą slėpė, beveik nesirodė ne tik soc. tinkluose, bet ir viešumoje. Tačiau šįkart ji gerokai aktyvesnė, o to priežastis – galimybė iš nėštumo dar ir užsidirbti.

Ne milijonu ir net ne keliais Kylie Jenner turtai gali išaugti susitarimų su prekių ženklais ir reklamų dėka. Atsirado galimybė soc. tinklų žvaigždei savo paskyrose pademonstruoti produktus, kurie jai dabar itin aktualūs – naujagimiams ir nėščiosioms skirtos priemonės, daiktai, žaislai bei finansiškai iš to pasipelnyti.

Kaip rašo Therichest.com, turėdama 270 mln. sekėjų, Kylie Jenner už reklaminį įrašą gali prašyti virš 1,5 mln. dolerių. Jei tokie įrašai jos paskyroje atsidurtų kas savaitę, per likusį nėštumo laikotarpį ji galėtų užsidirbti apie 45 mln. dolerių.

Kylie Jenner garsėja ir savo stiliumi. Čia atsiranda dar vienas būdas padidinti sumą banko sąskaitoje, sudarant sutartis su nėščiosioms skirtų drabužių prekių ženklais.

Tačiau ne tik reklamos ir bendri projektai su kitomis įmonėmis atneš finansinę naudą. Kosmetikos ir grožio priemonių imperijos įkūrėja neseniai pristatė maudymosi kostiumėlių kolekciją, o netrukus į prekybą bus paleistos ir kūdikių maudynėms skirta apranga ir odos priežiūros priemonės

Tikėtina, kad dar daugiau pasiūlymų iš prekės ženklų milijardierė sulauks atskleidusi būsimo šeimos nario lytį, bet Kylie Jenner ir Travisas Scottas kol kas tai laiko paslaptyje, nors internautai nėščiosios įrašuose soc. tinkluose ieško bet kokių užuominų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas