Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 30

Kaip ištekėti už milijonieriaus? Turtuolius pakerėjusių moterų istorijos su nelaiminga pabaiga

Kai per atostogas išleidi daugiau, nei planavai, kai piniginėje švilpia vėjai, o į nemėgstamą darbą tenka keltis anksti ir važiuoti viešuoju transportu, ne vieną merginą aplanko niūrios egzistencinės mintys: ar gyvenimas tik tam, kad apmokėtum sąskaitas ir niekada savęs nepalepintum? Ir staiga žiniasklaida praneša apie turtingą vyrą ir jauną gražuolę, atostogaujančius šiltuose kraštuose. Smegenys pasiduoda minčiai, kad nebūtina pačiai tapti milijoniere – tereikia susirasti turtingą partnerį. Bet ar tikrai toks gyvenimas panašus į pasaką?
Anna Nicole Smith, kadras iš operos „Anna Nicole“, J.Howardo Marshallo portretas, Erika Girardi-Erika Jayne, Thomas Girardi
Anna Nicole Smith, kadras iš operos „Anna Nicole“, J.Howardo Marshallo portretas, Erika Girardi-Erika Jayne, Thomas Girardi / Vida Press nuotr.

Annos Nicole Smith gyvenimo geismas ir 60 metų vyresnis jos vyras

Iš pradžių buvo tik Vickie Lynn Hogan, paprasta mergina iš Teksaso, kuri dėl įvairių įvykių vėliau susikūrė savo alter ego ir tapo Anna Nicole Smith. Vickie Lynn vaikystė buvo įtempta dėl jos motinos policijos pareigūnės charakterio ir asmenybės. Būdama 15-os, mergina buvo išsiųsta pas tetą į mažą, ramų miestelį, kuriame gyventojų skaičius siekia tik 7000. Paauglė mokėsi iki 10 klasės, tačiau galiausiai metė vidurinę mokyklą, nes jautėsi atstumta ir išjuokta. Vickie Lynn pradėjo dirbti vienintelėje vietinėje užkandinėje „Jim's Krispy Fried Chicken“, nes miestelyje nebuvo ką veikti. Kaip 2021 m. „ABC News“ straipsnyje prisiminė kolegė ir vaikystės draugė Jo McLemore, jos su Vickie tiesiog sėdėdavo prie lango arba pakelėje ir stebėdavo eismą. Tačiau Vickie Lynn nenorėjo būti žiūrovė – ji norėjo būti įvykių sūkuryje.

„Scanpix“ nuotr./Anna Nicole Smith
„Scanpix“ nuotr./Anna Nicole Smith

Būdama 17-os metų Vickie pradėjo susitikinėti su kolega iš vištienos užkandinės – 16-mečiu Billy Smithu, kuris taip pat buvo metęs mokyklą. Pora netrukus susituokė, tuomet moteris pasirinko Smith pavardę. Vickie sulaukus 18-os, gimė sūnus Danielis, tačiau kai jai sukako 19-a, sūnaus tėvas ir jos vyras dingo iš abiejų gyvenimo. Vickie ir Danielis persikėlė į Hiustoną, ir jauna moteris turėjo rasti būdą, kaip užsidirbti pragyvenimui. Tai, kad ji neturėjo jokio išsilavinimo ir patirties, labai ribojo galimų darbų skaičių. Kurį laiką padirbėjusi prekybos centre ir restorane, Smith nusprendė pakeisti profesiją ir tapo striptizo šokėja. Jos sūnus persikėlė gyventi pas močiutę, o Vickie Lynn pasididino krūtinę ir sunkiai dirbo, kad aprūpintų savo atžalas.

Vida Press nuotr./Anna Nicole Smith ir jos sūnus Danielis Smithas
Vida Press nuotr./Anna Nicole Smith ir jos sūnus Danielis Smithas

Vieną vakarą į striptizo klubą atvyko 86-erių milijardierius J.Howardas Marshallas, sielvartaujantis dėl žmonos mirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas