Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaip skarotąsias šiemet pasipuošė užsienio pramogų pasaulio žvaigždės?

Šventiniu laikotarpiu eglės papuošė ne tik miestų ir miestelių aikštes, jūsų ir jūsų kaimynų bei žinomų Lietuvos žmonių namus, bet ir garsiausių užsienio asmenybių vilas. Prabangiuose būstuose atitinkamos turi būti ir eglės – didelės, tankios ir apkarstytos brangiais žaisliukais, o kad neprašautų pro šalį, kai kurios garsenybės egles dekoruoti patikėjo dizaineriams.
Tamaros Ecclestone, Millos Jovovich ir Jennifer Garner kalėdinės eglutės
Tamaros Ecclestone, Millos Jovovich ir Jennifer Garner kalėdinės eglutės / „Instagram“ nuotr.

Kokiomis spalvomis žaliaskarės suspindo garsių aktorių, dainininkų ir modelių namuose?

Brooke Shields

Aktorė Brooke Shields kalėdinę eglutę savo namuose dekoravo atitinkamai pasipuošusi – vilkėdama šventinės raudonos spalvos suknelę.

View this post on Instagram

It’s beginning to look a lot like Christmas ????

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Caitlyn Jenner

Ryškiai spindinčiomis lemputėmis apkabinėtą eglutę savo namuose C.Jenner pastatė priešais langą, pro kurį kiekvieną vakarą matosi įspūdingo grožio saulėlydis. „Labai kalėdiškas saulėlydis Malibu“, – po fotografija rašė C.Jenner.

View this post on Instagram

A very Christmasy Malibu sunset!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Milla Jovovich

44-erių aktorė priešais savo kalėdinę eglutę pozavo apsivilkusi baltais taškeliais puoštą raudoną suknelę ir demonstruodama nėščiosios pilvuką. Šiuo metu M.Jovovich laukiasi trečiosios atžalos.

Kylie Jenner

Jaunoji milijardierė prie svetainėje papuoštos skarotosios prieš išvykstant į Seano „Diddy“ Combso 50-ojo gimtadienio vakarėlį pozavo su artimu bičiuliu Fai’umi Khadra. Vaizdo įraše, patalpintame „YouTube“ platformoje, K.Jenner atskleidė, kad eglutė puošta tais pačiais žaisliukais, kokiais šventinį medį vaikystėje puošdavo jos mama Kris Jenner.

View this post on Instagram

@kendalljenner

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Hugh Jackmanas

„Iksmenų“ žvaigždė H.Jackmanas savo instagramo paskyroje pasidalijo itin jaukia šventine nuotrauka. Prie eglutės žinomas aktorius įsiamžino su keturkoju augintiniu Allegra.

Mindy Kaling

Aktorė M.Kaling į savo šventiškai papuoštus namus turėjo galimybę pasikviesti aktivistę Malalą Yousafzai. Kaip rašoma po M.Kaling nuotrauka, abi moterys prie pietų stalo kalbėjosi apie tai, kaip M.Yousafzai pavyksta suderinti mokslus aukštojoje mokykloje ir būvimą jaunąja aktiviste.

Khloe Kardashian

Įspūdinga eglė sužibo ir K.Kardashian namuose. Tiesa, ją žinoma moteris dekoravo ne pati, o į pagalbą pasitelkė dizainerį Jeffą Leathamą. Rožinės, šviesiai mėlynos ir baltos spalvų žaisliukais bei lemputėmis papuošta eglutė tikrai išsiskiria iš kitų.

View this post on Instagram

???? @jeffleatham ????

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Robbie Williamsas ir Ayda Field

Ant atlikėjo R.Williamso ir jo mylimosios A.Field kalėdinės eglutės jųdviejų namuose Kalifornijoje šakų nutūpė įvairiaspalviai žaisliukai. A.Field savo instagramo paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ne tik leidžia žvilgtelėti į aukštą žaliaskarę, kuriai kiekvienais metais suteikia vis kitokį vardą, bet ir smulkiau papasakojo apie eglutės papuošimus.

Williamsų namuose sužibusią eglę visuomet papuošia šeimos narių vardų inicialų formos dekoracijos.

View this post on Instagram

A Look At The Williams Family Tree

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Jennifer Garner

Aktorė J.Garner dar neparodė, kokiomis spalvomis papuošė savo kalėdinį medį, bet atskleidė jo dydį. Žinoma kino žvaigždė socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo įrašu su prierašu #agresyvioskalėdos, kuriame įamžinta prie židinio pastatyta eglė, beveik siekianti ir taip aukšto kambario lubas. Tik įsivaizduokite, kiek laiko užtruks šios eglutės puošimas.

Tamara Ecclestone

Buvusio „Formulės-1“ vadovo Bernie Ecclestone'o dukra su šeima savo prabangiuose namuose papuošė tikrą gražuolę. Žinoma, kad šiai šeimai Kalėdos – viena mėgstamiausių švenčių, todėl T.Ecclestone su sutuoktiniu Jay'umi Rutlandu visuomet pasistengia, kad namai primintų tikrą Kalėdų karalystę. Šie metai – ne išimtis.

View this post on Instagram

The most wonderful time of the year ????

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas