Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaley Cuoco siūlo nupirkti žirgą, kuris nukentėjo per olimpines žaidynes

Aktorė Kaley Cuoco (35), išreikšdama didelį pasipiktinimą vokiečių trenerės elgesiui Kim Raisner dėl trenkimo arkliui per olimpines žaidynes, siūlosi jį nupirkti.
Annika Schleu ir Kaley Cuoco
Annika Schleu ir Kaley Cuoco / Scanpix ir Vidapress nuotr.

Penktadienį aktorė Kaley Cuoco smogė stiprų pareiškimą trenerei Kim Raisner už trenkimą kumščiu žirgui Saint Boy ir sukritikavo raitelę Anniką Schleu savo dviejuose įrašuose Instagram paskyroje.

„Jaučiu pareigą pakomentuoti šį elgesį“, – rašė ji po A.Schleu nuotrauka, daryta per varžybas. „Tai nėra olimpinis šuolis.“

Kaley pati augina keletą žirgų.

„Komanda turėtų gėdytis tokio elgesio. Tai, ką jie padarė, tikrai neverčia savo šalies didžiuotis šiuo sportu“, – tęsė „The Big Bang Theory“ serialo žvaigždė.

Vida Press nuotr./Kaley Cuoco
Vida Press nuotr./Kaley Cuoco

Vėliau savo įraše ji teigė, kad jaučia nepagarbą raitelei ir trenerei, todėl pasisiūlė nupirkti nukentėjusį žirgą.

„Parodysiu jam, kokį gyvenimą jis gali turėti. Įvardykite kainą“, – rašė K.Cuoco.

Kaley, kuri jodinėja nuo vaikystės, yra ištekėjusi už žirgų trenerio Karlo Cooko. Jie susipažino žirgų lenktynėse, kuriose dalyvavo K.Cookas su savo žirgu.

15min primena, kad A.Schleu prieš jojimo rungtį buvo moterų šiuolaikinės penkiakovės varžybų lyderė ir neabejotinai taikėsi į olimpinį auksą, tačiau visos sportininkės viltys dužo jai atsisėdus ant „Saint Boy“ žirgo – ristūnas visiškai nepakluso vokietės komandoms ir atsisakė įveikti trasą.

Žirgas buvo išsigandęs, o penkiakovininkės trenerė Kim Raisner ragino kirsti žirgui botagu. A.Schleu taip ir padarė.

Dėl kirčių gyvūnui internete sportininkės adresu pasipylė kritikos lavina, tačiau ir tai dar nebuvo didžiausia nuodėmė – televizijos kameros užfiksavo, kaip vokietės trenerė žirgui trenkė kumščiu.

Tarptautinė šiuolaikinės penkiakovės sąjunga išnagrinėjo šį incidentą ir patvirtino, kad specialistė šiuo veiksmu kumščiu peržengė visas leistinas ribas.

Netrukus vokietė sulaukė ir negailestingo verdikto – ji yra šalinama iš Tokijo olimpinių žaidynių. Tiesa, panašu, kad suspendavimo nuo kitų varžybų jai pavyks išvengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas