Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kanų kino festivalio garsenybės peršlapo, liūčiai ir vėjui apgadinus peržiūrų salės stogą

Smarkus vėjas ir liūtis apgadino Kanų tarptautinio kino festivalio peržiūrų salės stogą, organizatoriai pranešė pirmadienį, o sušalusioms ir peršlapusioms žvaigždėms teko drebėti ant raudono kilimo, įstrigus dėl audros.
Prancūzijos aktorė Isabelle Huppert kiaurai permirko, žengdama raudonu kilimu į režisieriaus Michaelio Haneke filmo „Meilė“ (Amour) peržiūrą.
Prancūzijos aktorė Isabelle Huppert kiaurai permirko, žengdama raudonu kilimu į režisieriaus Michaelio Haneke filmo „Meilė“ (Amour) peržiūrą. / „Scanpix“ nuotr.

Vėlyvam pavasariui nebūdinga smarki liūtis užklupo šį Prancūzijos Rivjeros kurortą sekmadienio vakarą ir privertė atšaukti planuotą 65-ojo Kanų kino festivalio fejerverkų šou, o svečiai gūžėsi po skėčiais, stovėdami balose.

Prancūzijos aktorė Isabelle Huppert kiaurai permirko, žengdama raudonu kilimu į režisieriaus Michaelio Haneke filmo „Meilė“ (Amour) peržiūrą.

Sausi neliko iš danų trilerio „Medžioklė“ (Jagten), kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė Madsas Mikkelsenas, aktorių kolektyvo nariai.

Organizatoriai buvo priversti perkelti dar dviejų filmų peržiūras iš kino teatro „Salle du Soixantieme“, pastatyto prieš penkerius metus, minint festivalio 60-ąsias metines, kad būtų galima pataisyti jo stogą, tačiau peržiūrų salė jau ryte buvo sutvarkyta.

Dėl pabjurusių orų taip pat buvo atšaukti daug vakarėlių po atviru dangumi, kurie paprastai tampa svarbiu šio žvaigždėmis tviskančio renginio akcentu.

Fejerverkų šou planuojama surengti antradienio vakarą – jeigu tik leis orai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas