Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kanye Westas pranešė dalyvausiąs prezidento rinkimuose ir sulaukė Elono Musko paramos

Amerikos nepriklausomybės diena nepraėjo be siurprizų – reperis Kanye Westas pranešė dalyvausiantis JAV prezidento rinkimuose 2020-aisiais. Jam paramą spėjo išreikšti Elonas Muskas, tačiau nėra aišku, kiek rimtai abu vyrukai yra nusiteikę.
Elonas Muskas, Kanye Westas
Elonas Muskas, Kanye Westas / "Scanpix" nuotr.

Kai atrodė, kad 2020-aisiais nieko keistesnio nebegali nutikti, reperis Kanye Westas grįžo prie savo senesnio tikslo – paskelbė dalyvausiantis prezidento rinkimuose.

„Dabar turime įgyvendinti Amerikos pažadą tikėdami Dievu, suvienyti mūsų viziją ir kurti mūsų ateitį. Aš dalyvausiu JAV prezidento rinkimuose!“ – tviteryje paskelbė reperis kartu su grotažyme #2020VISION.

Šiam pranešimui greitai palaikymą išreiškė „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas, 43-ejų metų reperiui tviteryje buvo skirti tokie žodžiai: „Jūs turite mano visišką palaikymą!“

„Scanpix“/AP nuotr./Elonas Muskas
„Scanpix“/AP nuotr./Elonas Muskas

Pastaraisiais metais labiau pasinėręs į politiką, įskaitant saujelę susitikimų su Donaldu Trumpu, šis pranešimas seka daugybe ankstesnių K.Westo pareiškimų apie jo ketinimus kandidatuoti į aukščiausią postą JAV – paskutinį kartą milijardierius reperis apie tai užsiminė dar pernai lapkritį „Fast Company“ inovacijų festivalyje. Skirtumas nuo šio pranešimo buvo tas, kad tuo metu Kanye Westas sakė rinkimuose dalyvausiantis 2024-aisiais.

„Kai kandidatuosiu į prezidento postą 2024 m...“, – tada pradėjo K.Westas, bet jį netrukus pertraukė publikos juokas. – Kodėl juokiatės? Mes sukurtume tiek daug darbo vietų! Aš nesiruošiu bėgti, aš eisiu. Kai pamatysite antraštes, kuriose sakoma, kad Kanye yra išprotėjęs [prisiminkite] – vienas iš trijų afroamerikiečių yra kalėjime ir visos įžymybės yra kalėjime dėl to, kad nieko negali pasakyti, neturi nuomonės, jie taip išsigandę!“

„Scanpix“/AP nuotr./Donaldas Trumpas ir Kanye Westas
„Scanpix“/AP nuotr./Donaldas Trumpas ir Kanye Westas

„West“ pribloškė žiūrovus ir per 2015 m. MTV VMA apdovanojimus, kai jis paskelbė apie galimą dalyvavimą 2020 m. prezidento rinkimuose. Reperis buvo ką tik gavęs iš Taylor Swift apdovanojimą „Video Vanguard“. Tais metais vėliau jis pabrėžė savo ketinimus dalyvauti rinkimuose ir Niujorko mados savaitėje debiutavo antruoju savo „Yeezy“ drabužių linijos sezonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas