Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 06 /22:22

Karališkoji šeima su 2-uoju gimtadieniu sveikina Sasekso hercogų pirmagimį Archie

Gegužės 6-oji karališkojoje šeimoje – ypatinga diena. Šiandien antrąjį gimtadienį švenčia Sasekso hercogų atžala Archie. Nors su tėvais princu Harry ir Meghan Markle berniukas įsikūręs už Atlanto, Jungtinėje Karalystėje likę dėdės ir tetos bei pusbroliai ir pusseserės, taip pat seneliai bei prosenelė jam siunčia linkėjimus.
Archie su tėčiu princu Harry ir mama Meghan Markle
Archie su tėčiu princu Harry ir mama Meghan Markle / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Oficialiose karališkųjų porų instagramo paskyrose pasirodė įrašai su sveikinimais Archie ir nuotraukomis iš dienos, kada berniuką tėvai Vindzoro pilyje pristatė pasauliui. Taip pat pasirodė nuotraukos iš jo krikštynų, kuriomis pasidalijo Kembridžo hercogai ir princas Philipas.

Ši diena būtų džiugesnė, jei ne faktas, kad Jungtinėje Karalystėje likusi karališkoji šeima Archie nematė net 18 mėnesių. Berniukas, esantis septintas eilėje į sostą, paskutinį kartą su giminaičiais gyvai bendravo dar 2019 rudenį, prieš Sasekso hercogams ir jam išvykstant į Kanadą, kur jie sutiko Kalėdas, rašo Dailymail.co.uk.

Praėjus kelioms valandoms po karališkosios šeimos sveikinimų, princo Harry ir Meghan Markle oficialioje svetainėje buvo patalpinta 2-ąjį gimtadienį švenčiančio Archie nuotrauka.

„Archewell“ nuotr. /Archie
„Archewell“ nuotr. /Archie

Princas Harry ir Meghan Markle pirmojo Archie gimtadienio proga pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ant kelių mamai sėdintis berniukas varto knygą.

Šiemet naujausiais ūgtelėjusio karališkosios šeimos nario kadrų karališkoji pora dar nepaviešino.

Didelė tikimybė, kad šeimos gerbėjų smalsumas numalšintas nebus, mat pastaruosius kelis mėnesius Meghan ir Harry viešumoje ir oficialiose fotografijose slepia sūnaus veidą. Jo nesimatė ne tik kalėdiniame šeimos atviruke, bet ir pranešime apie antrą Meghan Markle nėštumą.

Tai – visiška priešingybė Kembridžo hercogams, kurie kasmet per savo vaikų gimtadienius dalijasi naujais jų portretais.

15min primena, kad Meghan Markle ir princo Harry sūnus Archie gimė 2019 metų gegužės 6 d. 5 val. 26 min (Anglijos laiku). Kūdikis svėrė 3,260 kg.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas