Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Karališkosios šeimos populiariausi kadrai instagrame: kurie jų sulaukė daugiausiai simpatijų?

Anglijos karalienės Elizabeth II artimieji – daugiausiai dėmesio sulaukianti karališkoji šeima pasaulyje. Nenuostabu, kad įvairių jos narių paskyras socialiniuose tinkluose seka milijonai žmonių, besidominčių jų gyvenimais. O jų akimirkomis karališkieji asmenys mielai dalijasi. Tad kurios jų sulaukė daugiausiai simpatijų?
Britų karališkosios šeimos nariai populiariausiose nuotraukose instagrame
Britų karališkosios šeimos nariai populiariausiose nuotraukose instagrame / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Daugeliui pragariškiems 2020-iesiems artėjant į pabaigą, tviterio paskyra „Gert’s Royals“ surikiavo po devynias daugiausiai „patinka“ sulaukusias karališkosios šeimos narių fotografijas, rašo „People“.

Daugiausiai širdelių po nuotraukomis internautai paliko Kembridžo hercogų Catherine ir princo Williamo paskyroje – populiariausia nuotrauka joje sulaukė net 2,4 mln. „patinka“. Ir kur gi nesurinks, kai joje įamžinti trys hercogų vaikai su tėčiu. Nesijaudinkite, nepamiršta ir pati Catherine. Ji – nuotraukos autorė.

Tiesą pasakius, beveik visos populiariausios nuotraukos Kembridžo hercogų paskyroje darytos Catherine. Trečioje vietoje – princesės Charlotte 5-ojo gimtadienio portretas, nedaug „patinka“ kiekiu nuo jo atsiliko dažais ištepliotomis rankomis nufotografuotas princas Louisas.

Nemažai simpatijų atiteko ir princo Williamo bei hercogienės Catherine vestuvių ceremonijos fotografijai, tėčio dienai skirtam princo Charleso ir princo Williamo nuotaikingam kadrui.

Tarp populiariausių fotografijų pateko ir dar viena Kembridžo hercogienės surengtos fotosesijos akimirka, paviešinta 38-ojo princo Williamo gimtadienio proga – nesuvaidinta princų George’o ir Louiso bei princesės Charlotte, po žolę besivoliojančių su tėčiu Williamu, nuotrauka.

Bendroje karališkosios šeimos paskyroje pirmosios dvi vietos atiteko princesės Beatrice vestuvių nuotraukoms, už jų išsirikiavo bendros karalienės Elizabeth II ir princo Philipo ne tik šių dienų, bet ir santuokos pradžioje darytos fotografijos.

Karališkosios šeimos gerbėjų simpatijų sulaukė ir princesės Charlotte portretas, debiutavęs jos tėvų paskyroje, ir Elizabeth II bei trijų būsimų sosto paveldėtojų fotografija.

Devintoje vietoje – šimtamečio kapitono Tomo Moore’o įšventinimo į riterius akimirka.

Šimtais tūkstančių „patinka“ apipilti ir princo Charleso bei Kornvalio hercogienės Camillos paskyroje paviešinti kadrai. Populiariausiu visgi tapo per princo Louiso gimtadienį pristatytas jo ir senelio portretas.

Ir kitas princo Charleso anūkas atsidūrė tarp daugiausiai širdelių surinkusių. Tai nuotrauka, daryta prieš mažojo Archie, princo Harry ir hercogienės Meghan Markle sūnaus krikštynas.

TAIP PAT SKAITYKITE: 94-erių karalienės Elizabeth II ilgaamžiškumo paslaptys: vengia saulės, bet ne alkoholio

Retai kartu pasirodanti Kembridžo karališkoji šeima nuo pandemijos „pabėgo“ į teatrą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas