Sportas gyvai

Kate Middleton jautriai pasveikino princą Williamą su 42-uoju gimtadieniu: paviešino nematytą kadrą

Princas Williamas birželio 21-ąją pasitiko gimtadienį – jam suėjo 42 metai. Ta proga būsimą karalių pasveikino brangiausi žmonės.
 Velso princesė Catherine, princas Williamas
Velso princesė Catherine, princas Williamas / Vida Press nuotr.

Penktadienį socialiniuose tinkluose Kate Middleton paviešino sveikinimą savo sutuoktiniui princui Williamui 42-ojo gimtadienio proga, rašo nypost.com.

Velso princesė pasidalijo miela nuotrauka, kurioje Williamas užfiksuotas šokinėjantis per kopas su trimis jųdviejų vaikais – princu George'u, princese Charlotte ir princu Louis.

„Su gimtadieniu, tėti, mes visi tave labai mylime!“ – rašoma prie šios nuotraukos.

Sveikinimą princui skyrė ir jo tėvas karalius Karolis III. Pastarasis pasidalijo nuotrauka, kurioje yra užfiksuotas laikantis tuomet dar kūdikį Williamą.

„Sveikinimai Velso princui gimtadienio proga!“ – rašė monarchas.

Žmonės.lt primena, kad pastarieji metai princui Williamui buvo nelengvi – tiek tėvas karalius Karolis III, tiek žmona Velso princesė Catherine kovoja su vėžiu.

Birželio 15-ąją Londone vyko karaliaus garbei skirtas paradas „Trooping the Colour“. Jame K.Middleton pirmą kartą po ilgo laiko pasirodė viešumoje.

Apie dalyvavimą viešame renginyje pranešė pati Velso princesė Catherine, kuri išplatino atvirą laišką – papasakojo, kaip sekasi jos gydimas. Tuomet K.Middleton paskelbė, kad su vaikais dalyvaus „Trooping the Colour“ parade ir vylėsi, jog pavyks pasirodyti dar keliuose renginiuose šią vasarą.

„Per pastaruosius porą mėnesių mane pribloškė visi malonūs palaikymo ir padrąsinimo laiškai. Tai tikrai parodė kitokį pasaulį mums su Williamu bei padėjo mums abiem išgyventi sunkesnius laikus.

Aš darau pažangą, bet, kaip žino visi, kuriems taikoma chemoterapija, yra gerų ir blogų dienų. Tomis blogomis dienomis jautiesi silpnas, pavargęs ir turi savo kūnui suteikti poilsio. Tačiau geromis dienomis, kai jautiesi stipresnis, norisi išnaudoti gerą savijautą.

Kensingtono rūmų / Matt Porteous nuotr./Velso princesė Catherine
Kensingtono rūmų / Matt Porteous nuotr./Velso princesė Catherine

Mano gydymas tęsiasi ir truks dar kelis mėnesius. Tomis dienomis, kai jaučiuosi pakankamai gerai, malonu įsitraukti į mokyklos gyvenimą, skirti asmeninio laiko dalykams, kurie suteikia energijos ir pozityvumo, taip pat pradėti šiek tiek dirbti namuose“, – rašė Velso princesė Catherine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius