Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Katie Holmes palūžusi

Aktorė Katie Holmes išgyvena moralinę krizę, nes jos vyras Tomas Cruise‘as spaudžia susilaukti dar vieno vaiko.
Katie Holmes
Katie Holmes / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Katie Holmes Vaikai

Pranešama, kad T.Cruise‘as užsidegęs savo žavingai mažylei Suri padovanoti broliuką arba sesutę. Šis aktoriaus noras į kampą spraudžia 30-metę žmoną K.Holmes. Ji, pasak britų leidinio „Now“, dabar jaučiasi nevisavertė dėl sutuoktinio priekabumo.

„Suri atšventė 3-iąjį gimtadienį balandžio18-ąją, o per mažosios princesės pokylį buvo akivaizdžiai matyti, kaip tėvas ją dievina, – žurnalistams pasakojo šeimos draugas. – Bet jis vylėsi, kad iki dabar Suri jau turės broliuką ar sesutę. Jis su Katie susitarė, kad pamėgins susilaukti vaikelio, kai tik ji baigs pasirodymus Brodvėjaus miuzikle sausį, bet iki šiol nieko neįvyko.“

Pasak šaltinio, T.Cruise‘o kontrolė, dažnai grindžiama scientologijos tikėjimo principais, labai vargina K.Holmes ir yra praktiškai nepakeliama. „Kuo labiau ji mėgina priešintis, tuo Tomas tampa griežtesnis. Katie trūksta asmeninės erdvės ir laiko sau, tai slegia“, – tvirtino jis.

Prieš mėnesį mirus svainiui,  Katie labai suartėjo su šeima. Showbizspy.com tvirtina, kad laikas su artimaisiais jai buvo lyg tyro oro gurkšnis.

20 metų scientologijos kulto nariu buvusio Johno Duignano tvirtinimu, scientologijos sekėjai gali būti labai kategoriški. „Jie panaudos psichologinį spaudimą ir Tomas gaus tai, ko nori. Katie buvo Niujorke su tikrais žmonėmis, o dabar vėl yra uždaryta šio tikėjimo pasaulyje. Ji gali visiškai palūžti“, – kalbėjo vyras. Anot jo, tarp šio tikėjimo išpažinėjų gana dažnai pasitaiko savižudybių. „Jų psichologija pavojinga, o ištrūkti iš šio kulto labai sudėtinga, ypač su vaiku“, – sakė J.Duignanas, linkėdamas K.Holmes stiprybės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas