Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Katy Perry ir Orlando Bloomas planuoja vestuves: visomis detalėmis rūpinasi patys

Amerikiečių atlikėja Katy Perry (34) ir aktorius Orlando Bloomas (42) šių metų Valentino dieną atšventė ypatingai – pora susižadėjo. Merginos mama teigė, kad žvaigždės susitikinėjo trejus metus, o šiuo metu įnirtingai pluša dėl būsimų vestuvių.
Katy Perry ir Orlando Bloomas
Katy Perry ir Orlando Bloomas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Filmo „Karibų piratai“ žvaigždės draugas pranešė, kad vasario mėnesį susižadėjusi pora vienas kito gyvenimą planuoja susieti jau šių metų pabaigoje.

„Jie šiuo metu visą laisvą laiką skiria vestuvių planavimui, tikisi kuo greičiau pradėti bendrą gyvenimą“, – apie būsimas vestuves kalbėjo draugas.

„Scanpix“ nuotr./Katy Perry ir Orlando Bloomas
„Scanpix“ nuotr./Katy Perry ir Orlando Bloomas

Ir nors organizuojant vestuves tenka apgalvoti daug smulkmenų, pranešama, kad pora sukasi be pagalbos. Artimi draugai juokauja, kad Katy Perry puikiai vadovauja „visam paradui“ ir vestuviniais reikalais rūpinasi tarsi vijurkas.

Žinomas, niekas į šalį nenustūmė ir būsimo vyro O.Bloomo, kuris irgi įtrauktas į vestuvių planavimą.

„Neatrodo, kad jie dėl to stresuotų. Tai bus linksma šventė kartu su šeima bei draugais“, – kalbėjo draugas.

„Scanpix“ nuotr./Katy Perry ir Orlando Bloomas
„Scanpix“ nuotr./Katy Perry ir Orlando Bloomas

Tiesa, anksčiau kalbėta, kad didžiąją dieną pora stengsis išlaikyti paslaptyje ir abu sutarė, kad vestuvės bus intymios ir mažos. Nors abiejų buvusios vestuvės buvo kiek pompastiškesnės, tačiau dabar jie bando surasti bendrą viduriuką.

Pora susižadėjo šių metų Valentino dieną. Džiugia naujiena dainininkė pasidalijo „Instagram“ paskyroje, kurios nuotraukoje matėsi daug širdutės formos balionų ir ant būsimos nuotakos piršo gėlės formos žiedas. Po nuotrauka rašoma „Visiškame žydėjime“. Moteris pasinaudojo aktoriaus pavarde dėl žaismingo įrašo.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

15min primena, kad Katy Perry ir Orlando Bloomas pažįstami buvo jau daugelį metų, tačiau artimesni jų santykiai prasidėjo 2016-ųjų sausį po „Auksinių gaublių“ dūzgių.

Tiesa, 2017-ųjų kovą pora pranešė nusprendę sukti skirtingais keliais. Tačiau jau gruodį vėl rado kelią vienas į kito širdį.

Katy Perry 2010-aisiais buvo ištekėjusi už Russello Brando, tačiau santuoka tetruko dvejus metus. Orlando Bloomas 2013-aisiais, po trejų metų santuokos, išsiskyrė su žmona, modeliu Miranda Kerr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas