Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Keistas Post Malone elgesys koncerte išgąsdino jo gerbėjus: baiminamasi dėl atlikėjo sveikatos

Internete išplitus nerimą keliantiems vaizdo įrašams iš atlikėjo Post Malone koncerto, susirūpinta vienos ryškiausių šių dienų muzikos žvaigždžių fizine ir psichologine būkle. Tačiau pats dainininkas patikino, kad dėl jo sveikatos galime būti ramūs, rašo People.com.
Akimirkos iš Post Malone koncerto
Akimirkos iš Post Malone koncerto / „Instagram“ nuotr.

Kovo 6 d. Post Malone koncertavo Memfyje, Tenesio valstijoje. 24-erių dainininko atėjęs pasiklausyti internautas nusprendė nufilmuoti dalį atlikėjo pasirodymo ir užfiksavo nerimą keliantį vaizdą – Post Malone, kaip rašo CNN, įamžintas „sunkiai nulaikantis mikrofoną, neaiškiai tariantis žodžius, aukštyn užverčiantis akis ir nepastovintis ant scenos“.

Vėliau paviešinta buvo ir daugiau panašių vaizdo įrašų.

Šis keliolikos sekundžių klipas netrukus išplito visuose socialiniuose tinkluose, o dainininkas sulaukė begalės dėl jo sveikatos sunerimusių gerbėjų žinučių. Jose buvo teiraujamasi, ar tik Post Malone netapo priklausomas nuo narkotikų, ar jų nevartojo prieš lipdamas į sceną.

Internautai taip pat liepė visus artimai su Post Malone bendraujančius asmenis pasirūpinti žvaigžde, kad muzikos pasaulio nesudrebintų dar vieno talentingo atlikėjo netektis.

„Nesu apsvaigęs, – sakė jis kito koncerto metu gerbėjo filmuotame vaizdo įraše. – Jaučiuosi geriausiai savo gyvenime. Ir štai kodėl galiu sunkiai dirbti šiems pasirodymams, ir griuvinėti ant grindų bei daryti kitus smagius dalykus. Visiems dėl manęs nerimaujantiems esu dėkingas už meilę ir palaikymą, tačiau jaučiuosi fantastiškai ir nevartoju narkotikų.“

Socialinėje erdvėje užvirus aršioms diskusijoms, kiti Post Malone gerbėjai patikino, kad vaizdo įrašuose įamžintas įprastas dainininko elgesys – tai jo pasirodymų dalis.

Tą patį patvirtino ir Post Malone fotografas Adamas DeGrossas: „Niekas nevartoja narkotikų, niekas neišprotėjo, visi jaučiasi gerai.“

Pasak jo, dalis scenos sudaryta iš grotelių ir už vienų jų užkliuvo dainininko koja. Nenorėdamas į tai atkreipti dėmesio, jis šiek tiek pavaidino. „Be to, jis visada daro tokias veido išraiškas, kai dainuoja „Rockstar“. Taip jis atrodė per paskutinius 100 pasirodymų“, – tęsė fotografas.

Šiuo metu Post Malone gerbėjus džiugina gastrolėmis „Runaway Tour“. Prasidėjusios rugsėjį, paskutinis jų koncertas turėtų įvykti liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas