Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Keistomis aplinkybėmis mirė „Alfo“ žvaigždė Benji Gregory: automobilyje rastas ir šuns kūnas

Jungtinėse Amerikos Valstijose, būdamas 46 metų amžiaus, mirė Benji Gregory. Populiariame 1980-ųjų seriale „Alfas“ nusifilmavęs aktorius vaidino jauniausią šeimos vaiką. Aktoriaus mirties priežastis kol kas nepatvirtinta.
Benji Gregory seriale „Alfas“
Benji Gregory seriale „Alfas“ / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Serialas Mirtis

B. Tannerio kūnas buvo rastas jo automobilyje automobilių stovėjimo aikštelėje Peorijoje, Arizonos valstijoje. Automobilyje taip pat rastas negyvas jo šuo – mopsas Hansas, rašo portalas TMZ.

Aktoriaus mirties liudijime nurodoma, kad jis mirė birželio 13 d. Kaip teigia tmz.com, Marikopos apygardos teismo medicinos ekspertizės biuras pranešė, kad Benji mirties priežastis vis dar nenustatyta.

Vyresnioji aktoriaus sesuo Rebecca socialiniame tinkle rašė, kad jos brolis, tikėtina, užmigo automobilyje po apsilankymo banke ir mirė nuo šilumos smūgio. Birželio mėnesį temperatūra Peorijos mieste buvo daugiau kaip 42 laipsniai Celsijaus.

Vida Press nuotr./Benji Gregory seriale „Alfas“
Vida Press nuotr./Benji Gregory seriale „Alfas“

Moteris taip pat papasakojo, kad jos brolis Gregory sirgo depresija, bipoliniu sutrikimu, jį kamavo miego sutrikimai. Kartais dėl to jis nemiegodavo ištisas dienas.

B.Gregory pradėjo vaidinti nuo pusantrų metų. Garsiausias Benji Gregory vaidmuo buvo Brianas Tanneris seriale „Alfas“, kuriame buvo pasakojama apie į Žemę atvykusio ateivio nuotykius. Filmo premjera įvyko 1986 m. rugsėjį per NBC. Mažajam aktoriui tuo metu buvo aštuoneri metai.

Vėliau aktorius įstojo į San Francisko meno akademiją, vaidino dar keliuose projektuose, tačiau 2003 m. pasitraukė iš kino industrijos.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus