Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kembridžo hercogų šeimos savaitgalis viešumoje: įamžinti pietaujantys lauke

Princas Williamas (39) ir hercogienė Catherine (39) savaitgalį su vaikais nepabūgo pasirodyti viešumoje. Kembridžo hercogų šeima ir jų augintinis nufotografuoti pietaujantys lauke.
Princas Williamas ir hercogienė Catherine su vaikais
Princas Williamas ir hercogienė Catherine su vaikais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora su savo vaikais princais Goerge’u (8) ir Louisu (3) bei princese Charlotte (6), atsisėdę prie stalo šalia užeigos Norfolke, mėgavosi vienas kito kompanija, gražiu oru ir skaniu maistu.

Iš internete paplitusios karališkąją šeimą neįprastoje aplinkoje įamžinusios fotografijos matyti, kad princas Williamas valgė mėsainį ir gruzdintas bulvytes.

Pasak liudininkų, antram eilėje į karališkąjį sostą princui Williamui teko guosti valgyti paskubėjusį ir dėl karšto maisto nuliūdusį vaiką.

Aplink gamtos apsuptyje pietavusią šeimą lakstė ir jų keturkojis bičiulis – juodo kailio spanielis.

„Buvo smagu pamatyti, kokia tai paprasta šeima. Jie labai lengvai galėjo taip ir likti nepastebėti, nes nuo kitų šeimų niekuo nesiskyrė. Jie juokėsi ir kalbėjosi, aiškiai mėgavosi vienas kito draugija, – Thesun.co.uk pasakojo liudininkas. – Jie valgė lauke, nes taip, manau, paprasčiau buvo dėl vaikų. Aplink nebuvo apsaugos.“

O tokios ramios dienos su vaikais karališkajai pora itin reikėjo. Hercogienė Catherine turėjo itin užimtą savaitę – lankė Afganistano karo veteranus, susitiko su kadetais, o Rohamptone – su teniso žvaigžde Emma Raducanu.

Įtemptai darbavosi ir princas Williamas, dalyvavęs skubios pagalbos dienos renginiuose Londone, „The Sun’s Who Cares Wins“ apdovanojimuose ir susitikęs su jaunimo futbolo komandomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas