Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl ligos retai viešumoje matoma Velso princesė Catherine pradžiugins gerbėjus: pranešė – kur

Po vėžio gydymo sveikstanti Velso princesė Catherine sekmadienį Londone stebės Vimbldono teniso turnyro vyrų finalą, pranešė jos Kensingtono rūmų biuras.
Velso princesė Catherine
Velso princesė Catherine / Vida Press nuotr.

„Velso princesė, Visos Anglijos lauko teniso ir kroketo klubo globėja, sekmadienį dalyvaus Vimbldono vyrų vienetų finale“, – sakoma pranešime spaudai.

Britų žiniasklaida taip pat pranešė, kad princesė įteiks prizą finalo, kuriame varžysis serbas Novakas Djokovičius ir dabartinis čempionas ispanas Carlosas Alcarazas, nugalėtojui.

Catherine praėjusį mėnesį pirmą kartą po pranešimo apie vėžio diagnozę pasirodė viešumoje: dalyvavo kariniame parade Londone, skirtame karaliaus Charleso III oficialiam gimtadieniui.

42 metų būsimoji karalienė viešuose renginiuose nedalyvavo nuo Kalėdų pamaldų, o kovą paskelbė, kad jai taikoma chemoterapija.

Emocingas Catherine pranešimas, kad ji serga vėžiu, pasirodė kelios savaitės po to, kai buvo paskelbta apie vėžio diagnozę jos šešurui Charlesui III.

Kokio tipo vėžiu jie serga, neskelbiama.

75 metų karaliui balandį buvo leista sugrįžti į viešas pareigas, gydytojams nurodžius, kad jo sveikimo procesas labai padrąsinantis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai