Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Khloe Kardashian apie ateitį su krepšininku Tristanu Thompsonu: nori ištekėti ir susilaukti vaikų

Realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (32 m.) po nesėkmingos pirmosios santuokos ir virtinės trumpų romanų pagaliau rado saugią užuovėją – garsi moteris apie aštuonis mėnesius draugauja su NBA krepšininku Tristanu Thompsonu (26 m.) ir jau svajoją apie ateitį drauge.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian / „ES Magazine“ viršelis

Kim Kardashian sesuo naujame interviu žurnalui „ES Magazine“ paatviravo apie savo santykius su garsiu krepšininku ir neslėpė, kad jis – tas žmogus, su kuriuo ji norėtų kurti šeimą. Ji taip pat sakė esanti pasirengusi žengti kitą žingsnį ir kad „niekada gyvenime šitaip nemylėjo“.

Paklausta, ką atsakytų, jeigu Klivlando „Cavaliers“ klube žaidžiantis krepšininkas jau rytoj jai pasipirštų, Khloe Kardashian sakė nedvejodama sutiktų tekėti.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

„Labai norėčiau turėti šeimą. Mes jau kalbėjome apie tai, – sakė Khloe Kardashian, tuo pačiu atkreipdama dėmesį, kad Tristanas jau turi vaiką – pernai gruodį jo buvusi mergina pagimdė sūnų. – Jis jau yra tėvas ir aš esu tikra, kad jis būtų nepriekaištingas tėvas (mūsų vaikui).“

Khloe Kardashian sakė, kad savo ateityje neabejotinai mato vaikus, tačiau nejaučia poreikio skubėti jų susilaukti: „Aš neabejotinai noriu būti mama, bet nedarau spaudimo. Tikrai nėra taip, kad galvočiau, jog „laikrodis tiksi“. Jaučiu viduje, kad tai (anksčiau aš vėliau) nutiks.“

15min primena, kad Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas pora tapo pernai rugsėjį. Kai jiedu pradėjo draugauti, Tristano Thompsono buvusi mergina Jordan Craig jau buvo nėščia. Kad rengiasi tapti tėvu, krepšininkas nuo savo naujosios draugės neslėpė, o Khloe šią žinią sutiko supratingai: kūdikis – ne priežastis nutraukti ką tik užsimezgusius santykius.

Jeigu Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas iš tiesų susituoktų, tai būtų jau antroji realybės šou žvaigždės santuoka – 2009 metais ji ištekėjo už kito NBA krepšininko Lamaro Odomo. Poros santuoka subyrėjo dar 2013-aisiais, tačiau oficialiai teismas juos išskyrė tik pernai.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito