Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek uždirba kiekviena iš Kardashianų-Jennerių klano seserų: jaunėlė Kylie taikosi pralenkti Kim

Populiarusis realybės šou apie Kardashianų ir Jennerių klaną tęsiasi jau ištisą dešimtmetį – dėka didžiulio jo populiarumo kiekviena iš Kardashian ir Jenner seserų tapo žvaigždėmis bei multimilijonierėmis. Kokius turtus per dešimtmetį pavyko susikrauti kiekvienai iš jų?
Khloe Kardashian, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian ir Kendall Jenner
Khloe Kardashian, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian ir Kendall Jenner / „Instagram“ nuotr.

Realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ televizijos eteryje debiutavo 2007-ųjų spalį ir šiemet švenčia jau 10-ąjį gimtadienį.

Per 10 realybės šou gyvavimo metų buvo sukurti dar devyni jį papildantys atskiri šou. Naujausias iš jų „Life of Kylie“ yra vien apie jauniausią klano narę Kylie Jenner ir jos gyvenimą. O kaip praneša „Hollywood Reporter“, už naujausią „Keeping Up with the Kardashians“ sezoną verslioji šeimynėlė susiderėjo net 80 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Dėka šio šou seserys Kim Kardashian (36 m.), Khloe Kardashian (33 m.), Kourtney Kardashian (38 m.), Kylie Jenner (20 m.) ir Kendall Jenner (21 m.) bei jų motina Kris Jenner (61 m.) sukaupė dešimtimis milijonų vertinamo turto.

Bendrai skaičiuojant, visas šis šešetas vos per vienus metus uždirbo net 122,5 mln. JAV dolerių („Forbes“ duomenimis – nuo 2015 metų birželio iki 2016 metų birželio). O tai reiškia, kad Kardashianų-Jennerių klano atstovės yra daugiausiai pasaulyje uždirbančios realybės šou personos.

CelebrityNetWorth.com ir BankRate.com pabandė paskaičiuoti, kiek kiekviena iš šio klano narių yra sukaupusi turto.

KENDALL JENNER – 18 000 000 $

Kol kas mažiausiai turto iš visų seserų yra sukaupusi sėkmingą modelio karjerą daranti 21-erių Kendall Jenner – jos asmeninis turtas vertinamas maždaug 18 mln. JAV dolerių.

Tiesa, ji užima trečią vietą „Forbes“ sudarytame daugiausiai pasaulyje uždirbančių modelių tope ir turi realių perspektyvų kopti dar aukščiau.

TAIP PAT SKAITYKITE: Apšvarinti modelio Kendall Jenner namai: dingo 200 tūkst. JAV dolerių vertės papuošalai

Kendall Jenner jau spėjo papuošti ne vieno „Vogue“ viršelį, demonstruoja garsiausių pasaulio dizainerių kolekcijas, yra kosmetikos giganto „Estée Lauder“, drabužių „Calvin Klein“ bei prabangių apatinių prekės ženklo „La Perla“ reklaminis veidas.

Papildomų pajamų Kendall Jenner gauna iš jos šeimos realybės šou (pradėjusi modelio karjerą jame ji filmuojasi rečiau nei jos seserys, tad ir iš šio šou irgi uždirba kiek mažiau), su seserimi Kylie Jenner sukurtos drabužių linijos „Kendall + Kylie“ bei daugybės reklaminių užsakymų.

KOURTNEY KARDASHIAN – 35 000 000 $

Vyriausia iš seserų, 38-erių Kourtney Kardashian dėka savo šeimos realybės šou, kuriame pati filmuojasi ir yra viena iš vykdančiųjų prodiuserių, sukaupė 35 mln. JAV dolerių vertinamą turtą.

Be filmavimosi realybės šou Kourtney Kardashian kartu su seserimis Kim ir Khloe vadovauja jų įkurtam drabužių parduotuvių tinklui „Dash“. Anksčiau trijų vaikų mama buvo įkūrusi ir vaikiškų drabužių butiką „Smooch“, tačiau ši veikla nepasiteisino ir jį teko uždaryti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Per 38-ąjį gimtadienį Kourtney Kardashian paviešino savo nuogos nuotrauką

Kourtney Kardashian taip pat uždirba ir iš reklamos socialiniuose tinkluose – vienas iš didžiausių jos užsakovų yra dietinės arbatos „Lyfe Tea“ gamintojas.

Beje, Kourtney yra vienintelė iš seserų, įgijusi aukštąjį išsilavinimą – 2002 metais ji baigė Arizonos universitetą.

KHLOE KARDASHIAN – 40 000 000 $

Didžiąją dalį savo 40 mln. JAV dolerių turto Khloe Kardashian užsidirbo filmuodamasi ir prodiusuodama savo šeimos realybė šou. Televizijos eteryje taip pat buvo rodoma ir jos asmeninė pokalbių laida „Kocktails with Khloe“ bei šou „Revenge Body with Khloe Kardashian“, kuriame ji padėjo paprastiems žmonėms atsikratyti viršsvorio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ir Khloe Kardashian laukiasi pirmagimio: vienu metu šeimoje gims trys kūdikiai

Khloe Kardashian banko sąskaitą taip pat pildo ir jos sėkminga knyga „Strong Looks Better Naked“, neseniai įsteigta džinsų figūringoms moterims linija „Good American“, su seserimis įkurto drabužių parduotuvių tinklo „Dash“ pardavimai bei reklaminiai užsakymai.

KYLIE JENNER – 50 000 000 $

Nors yra pati jauniausia klano narė, Kylie Jenner turi labai gerą verslumo gyslelę ir kalbama, kad vieną dieną ji net pranoks savo seserį Kim Kardashian.

Būdama vos 20 metų ji jau turi 50 mln. JAV dolerių vertės turto, kurį užsidirbo pati. Prognozuojama, kad ištekėjusi dviejų (greitai – trijų) vaikų mama Kim Kardashian ilgainiui bus nustumta į šešėlį savo jaunesniosios sesers, kurios pagrindinė auditorija – jaunimas. O kadangi jau pati Kylie Jenner karjeros pradžia tokia įspūdinga, galima tik įsivaizduoti, kaip jai seksis sulaukus 30 metų (kai Kim tuo metu bus jau 46-eri)!

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kylie Jenner
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kylie Jenner

Įdomu tai, kad didžioji dalis Kylie Jenner turto sukaupta ne iš jos šeimos realybės šou, o iš beprotiškai populiarios jos kosmetikos linijos „Kylie Cosmetics“ – mergina jau vadinama jaunąja kosmetikos magnate.

Prieš mažiau nei dvejus metus jos įsteigta kompanija jau uždirbo net 420 mln. JAV dolerių – išties įspūdinga kaip debiutuojančiam verslui, ar ne? Beje, prognozuojama, kad 2017 metų pardavimai turėtų pasiekti 386 mln. JAV dolerių, o jeigu „Kylie Cosmetics“ ir toliau šitaip seksis, sulaukusi 25-erių Kylie Jenner valdys milijardinės vertės verslą.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner

Be to, Kylie Jenner šiemet pasirašė labai pelningą reklamos kontraktą su „Puma“, merginos banko sąskaitą papildo ir uždarbis iš jos su seserimi Kendall Jenner įkurtos drabužių linijos „Kendall + Kylie“. Ji taip pat turi ir savo asmeninį realybės šou „Life of Kylie“.

Įdomu, kaip Kylie Jenner karjera pasikeis jai tapus jauna mama – ką tik paaiškėjo, kad 20-metė laukiasi pirmagimio. Jos ir reperio Traviso Scotto kūdikis (pranešama, kad Kylie laukiasi mergaitės) gimti turėtų vasario mėnesį.

KRIS JENNER – 60 000 000 $

Kardashianų ir Jennerių klano matriarchė, garsiųjų seserų motina ir vadybininkė Kris Jenner turi turto už maždaug 60 mln. JAV dolerių.

Ji ir buvo „Keeping Up with the Kardashians“ iniciatorė – šis šou galiausiai ne tik į aukštumas iškėlė jos pačios karjerą, bet ir išgarsino bei praturtino visus jos vaikus.

Daugiausiai pinigų Kris Jenner ir uždirba iš jos šeimos realybės šou – ji pati jame filmuojasi ir yra viena iš vykdančiųjų prodiuserių. Ji taip pat prodiusavo ir daugybę kitų realybės šou apie jos vaikus, turėjo trumpai gyvavusią pokalbių laidą „Kris“ bei yra išleidusi receptų knygą „In the Kitchen with Kris: A Kollection of Kardashian-Jenner Family Favorites“.

Beje, kaip visų savo vaikų vadybininkė, Kris Jenner gauna ir procentus nuo kiekvieno iš jų asmeninio uždarbio.

KIM KARDASHIAN – 175 000 000 $

Šiuo metu pati turtingiausia iš seserų yra Kim Kardashian – ji gali pasigirti turinti turto už net 175 mln. JAV dolerių.

Kim, kartu su mama Kris ir seserimis Kourtney bei Khloe, yra vykdančioji savo šeimos realybės šou prodiuserė. Ji taip pat yra absoliuti savireklamos asė – viską, kas susiję su jos asmeniniu gyvenimu, moteris paverčia dideliais pinigais!

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian ir Kanye Westo pasamdyta surogatinė motina – trečią mėnesį nėščia

Kim Kardashian mobilioji emocinių veidukų programėlė „Kimoji“ bei žaidimas „Kim Kardashian: Hollywood“ nuolat generuoja milijonus, jos sukurtos veido kontūravimo paletės taip pat išparduodamos vos pasirodžiusios prekyboje. Dar negalima pamiršti ir jos garsiosios knygos „Selfish“, kurią sudaro vien jos asmenukės – ji taip pat buvo (ir tebėra) labai gerai perkama.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian

Beje, šiais metais Kim Kardashian pristatė kartu su savo vyru reperiu Kanye Westu kurtą vaikiškų drabužėlių liniją „The Kids Supply“, kuri nėra pigi, bet vis tiek labai gerai perkama. O kur dar daugybė reklaminių projektų bei dalyvavimas įvairiausiuose vakarėliuose ir renginiuose – Kim ir už tai gauna pinigus!

„Forbes“ skaičiavimais, vien per pastaruosius metus Kim Kardashian uždirbo 45,5 mln. JAV dolerių ir užėmė 47-ą vietą daugiausiai 2016 metais uždirbusių garsenybių šimtuke.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dėl celiulito sukritikuota Kim Kardashian parodė, kokių rezultatų pasiekė sportuodama

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian provokacija: perregimos tamprės nepaliko vietos vaizduotei

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian sidabrinių plaukų šukuosena – ne perukas: transformacija truko 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant