Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian blondinės įvaizdis pabodo – plaukus nusidažė rožine spalva

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (37 m.) pastovumu kalbant apie įvaizdį nepasižymi, o ir pastaroji jos šukuosena nesikeitė ir taip ilgą laiką – septynis mėnesius. Tad jau atėjo metas pokyčiams ir Kim pasirinko... rožinę spalvą!
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Instagram“ nuotr.

Naująją savo šukuoseną Kim Kardashian pristatė socialiniuose tinkluose.

Neilgai trukus ją tokią įamžino ir paparacai Los Andžele, o vėliau – Tokijo oro uoste, kur ji atvyko kartu su seserimis Kourtney Kardashian ir Khloe Kardashian.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian Tokijo oro uoste
Vida Press nuotr./Kim Kardashian Tokijo oro uoste

Žinoma, gerbėjai netruko pasidomėti, čia tik perukas, ar Kim nusprendė dažyti savus plaukus. Į vieno jų klausimą pati Kim Kardashian atsakė labai paprastai ir aiškiai: „Aš, tiesą sakant, nenešioju perukų. Tai tikri plaukai“.

Vėliau ji plačiau paaiškino, kas lėmė tokius išvaizdos pokyčius: „Nuo pat tada, kai fotografavausi žurnalui „CR Fashion Book“ ir per fotosesiją buvau su rožinių plaukų peruku, maniau, kad būtų smagu pačiai šitaip nusidažyti. Mudu su (plaukų stilistu) Chrisu Appletonu apie tai galvojome mėnesių mėnesius, ir galiausiai nusprendėme tiesiog imti ir pabandyti! Kadangi mano plaukai dabar šviesūs, labai lengva ant už uždėti rožinę spalvą – supratau, kad tai pats tinkamiausias metas!“

Kim Kardashian atskleidė, kad jos keturmetė dukra North tiesiog dievina naująją mamos plaukų spalvą: „Ji taip džiaugėsi kai ryte pabudo ir pamatė, kad esu rožiniais plaukais. Kanye jie patinka irgi – jis mano, kad smagu šiek tiek pakvailioti“.

Realybės šou žvaigždė taip pat pridūrė, kad šie jos išvaizdos pokyčiai tėra laikini – rožinė spalva laikysis tik savaitę ar dvi.

15min primena, kad pastarąjį kartą savo šukuoseną Kim Kardashian keitė pernai rugsėjį – tada jos transformacija iš natūralios tamsiaplaukės į ledinę blondinę truko net 17 val.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas