Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kim Kardashian grožio procedūra šokiravo net jos mamą: į veidą susileido lašišos spermos

Realybės šou žvaigždė Kim Kardahian, rodos, padarys viską, kad tik išliktų jauna – 43-ejų moteris visai neseniai ryžosi procedūrai, kuri nemažai daliai gerbėjų sukėlė šoką.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Vida Press nuotr.

Viename iš laidos „Keeping up with the Kardashians“ epizodų 43 metų K.Kardashian savo motinai Kris Jenner filmavimo aikštelėje pasakė: „Man į veidą buvo suleista lašišos spermos“.

Po tokių dukros žodžių K.Jenner negalėjo nuslėpti šoko. „Iš kur jūs gaunate lašišos spermos?“ – su nuostaba klausė ji, abejodama tokių procedūrų veiksmingumu.

Vida Press nuotr./Kris Jenner
Vida Press nuotr./Kris Jenner

Teigiama, kad lašišų spermos injekcijos, kurios dar vadinamos polinukleotidais, pasižymi ne tik botokso tipo poveikiu, bet ir sukuria „kūdikio veido“ efektą bei atjaunina odą.

Nors laidoje K.Jenner tik pasijuokė iš Kim, kuriai keistos veido procedūros nėra svetimos, visgi šios injekcijos, kurios kainuoja apie 400 svarų sterlingų (474 eurų), gali sukelti ir nepageidaujamų šalutinių poveikių.

Anot šios veido procedūros kritikų, dėl tokių injekcijų oda gali būti sutinusi ir pasidengti kraujosruvomis. Tačiau procedūrą siūlančios estetinės priežiūros specialistės tvirtina, kad mėlynės būna tik laikinos.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian
Vida Press nuotr./Kim Kardashian

Kim Kardashian – ne pirmoji įžymybė, kuriai buvo atlikta veido procedūra su lašišų sperma. Anksčiau apie šią procedūrą kalbėjo Jennifer Aniston. Nors K.Kardashian neatskleidė, ar ji jaučia tokios procedūros teigiamą poveikį, J.Aniston džiaugėsi gerais rezultatais.

Tiesa, visai neseniai aktorės gerbėjams jos išvaizda sukėlė nerimą. Gerbėjai įsitikinę, kad Jennifer peržengė ribą naudodamasi grožio specialistų paslaugomis.

Scanpix nuotr./Jennifer Aniston
Scanpix nuotr./Jennifer Aniston

Birželio pradžioje aktorė Jennifer Aniston dalyvavo serialo „The Morning Show“ renginyje. Saulėtame Los Andžele pasirodžiusi moteris daugelį žavėjo savo puikiai figūra, kuriai pabrėžti pasirinko „The Reformation“ mados namų suknelę su gėlėmis. Tačiau akyliausiai žvaigždės gyvenimą sekantiems smalsuoliams užkliuvo galimai pasikeitę J.Aniston veido bruožai.

Internautams pasirodė, kad 55 metų aktorė atrodė akivaizdžiai labiau pavargusi nei įprastai. Pasak jų, tai lėmė paburkusios lūpos ir patinimai po akimis. Plastikos chirurgai paaiškino, kas nutiko J.Aniston veidui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi