Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksuali Kim Kardashian asmenukė kelia aistras internete: ar tai dera trijų vaikų motinai?

Realybės šou žvaigždės Kim Kardashian (37 m.) trečiajai atžalai tėra vos dvi savaitės, tačiau naujagimės atsiradimas namuose garsios moters nė kiek nestabdo pasidaryti seksualių asmenukių.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Instagram“ nuotr.

Trečią Kim Kardashian ir Kanye Westo vaiką – dukrą Chicago – sausio 15-ąją pagimdė pakaitinė motina. Ir nors daug kas manė, kad gimus dukrai realybės šou žvaigždė šiek tiek pristabdys savo įprastą gyvenimo tempą bei atsiduos vien naujagimės priežiūrai, bet Kim laiko randa viskam.

Įprastai kūdikių susilaukusios mamos pirmąsias dienas net nenori trauktis nuo savo mažylių, tačiau Kim Kardashian su Kanye Westu jau pirmąją dukters gyvenimo savaitę išsiruošė romantiškos vakarienės vien dviese, palikę vaikus namuose.

Sausio 22-ąją, kai mažajai Chicago suėjo lygiai savaitė, Kim Kardashian dalyvavo erotinėje fotosesijoje Malibu paplūdimyje.

O neilgai trukus nustebino gerbėjus publikavusi karštą asmenukę, darytą vonios kambaryje: vien žėrinčias „Tom Ford“ kelnaites vilkinti, o nuogas krūtis pridengdama rankomis, Kim nusifotografavo save veidrodyje. Ši nuotrauka per kelias minutes sulaukė milijono laikų, o šiuo metu jų skaičius jau siekia daugiau nei keturis milijonus!

????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ir panašu, Kim neketina sustoti – pirmadienio vakarą gerbėjams ji parodė dar atviresnį savo atvaizdą iš naujos fotosesijos, kurią įkvėpė devintojo dešimtmečio žvaigždė Bo Derek. 1979 metų filme „10“ ji filmavosi savo šviesius plaukus susipynusi į standžias afrikietiškas kasytes, ir būtent šį įvaizdį Kim pasiskolino savo naujoje fotosesijoje.

„Bo Derek šukuosena“, – taip ji pavadino savo kasytes, ir tai tapo dar viena priežastis ją užsipulti. Daugelis komentatorių ėmėsi ją „auklėti“ sakydami, kad tai – ne baltaodės žvaigždės sugalvota šukuosena, o tradicinė afroamerikiečių moterų šukuosena, tad atiduodama laurus Bo Derek Kim Kardashian paniekina visus afroamerikiečius.

Nieko nuostabaus, kad toks Kim Kardashian elgesys bei naujausios jos nuotraukos sukėlė aršių diskusijų internete.

Komentatoriai pasidalijo į dvi stovyklas – vieni peikė Kim Kardashian, esą šitaip elgtis trijų vaikų mamai nedera, juo labiau, kad jauniausiai jos atžalai tėra kelios savaitės ir mama turėtų visą dėmesį skirti jai, o ne pozuoti erotinio pobūdžio nuotraukoms.

O kiti tokį Kim Kardashian elgesį gynė – priminė, kad tapusi motina moteris ir toliau gali būti seksuali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne