Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian sūnų Saintą ištiko alerginė reakcija: teko skubiai gabenti į ligoninę

Kim Kardashian ir Kanye Westo trimetis sūnus Saintas Westas atsidūrė ligoninėje. Vaikas buvo skubiai nugabentas į priimamąjį, kai jam pasireiškė pavojinga alerginė reakcija. Apie tokį nelaimingą atsitikimą spaudai pranešė berniuko močiutė Kris Jenner.
Kim Kardashian su sūnumi Saintu Westu
Kim Kardashian su sūnumi Saintu Westu / Vida Press nuotr.

K.Kardashian mama teigė, kad nelaimingas atsitikimas įvyko Palm Springso mieste. Šeima tuo metu pramogavo „Coachella“ muzikos festivalyje, ten pasirodą surengė berniuko tėtis Kanye Westas. Saintui žaidžiant žolėje staigiai pasireiškė alergija, todėl Kris Jenner ir Kim Kardashian nugabeno jį į priimamąjį.

„Scanpix“/AP nuotr./Kanye Westas ir Saintas Westas
„Scanpix“/AP nuotr./Kanye Westas ir Saintas Westas

S.Westo senelė portalui „Refinery 29“ sakė: „Mums nuvykus į Palm Springsą paaiškėjo, kad Saintas gali būti alergiškas žolei. Mūsų išvyka baigėsi priimamajame, bet dabar viskas yra gerai.“

Tai ne pirmas kartais, kai Kardashianų vaikas dėl alergijos patenka į ligoninę. K.Jenner prisiminė, kai Kourtney Kardashian sūnui Masonui Disickui pasireiškė alergija žemės riešutams. Suvalgius riešutų sviesto, devynmetis berniukui stipriai ištino veidas, dėl to jis buvo skubiai nugabentas į ligoninę.

„Masonas suvalgė riešutų sviesto ir jo veidas pradėjo pūstis, o gerklė tinti. Mama skubiai nugabeno mano sūnų į ligoninę. Dabar jam viskas gerai. Pirmas kartas visada baisiausias“, – apie pirmąjį alergijos atvejį Kardashianų šeimoje kalbėjo Kris Jenner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas