Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

J.Aniston nutraukia ryšius su nesiskiepijusiais draugais

Jennifer Aniston su COVID-19 nejuokauja – jei žmogus nepasiskiepijęs – draugystė tarp jų baigta. Ji aktyviai skatina savo 37.7 milijonus sekėjų susimąstyti apie šią ligą ir laikytis visų nurodymų be jokių išimčių.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / Vida Press nuotr.

Auksinio gaublio laimėtoja, aktorė Jennifer Aniston pripažino, kad jau nutraukė keletą ryšių su žmonėmis dėl jų nusistatymo skiepų atžvilgiu.

„Vis dar yra didelė grupė žmonių, kurie yra antivakseriai ir nesiklauso jokių faktų“, – sakė J.Aniston žurnalui Instyle. „Jau nutraukiau nemažai ryšių su tais, kurie nesutinka skiepytis. Manau, kad tai yra labai painu, nes dauguma teigia turintys savo tvirtas nuomones, tačiau faktas tas, kad jų nuomonių pagrindas yra baimė ir propaganda.“

Jennifer buvo tas žmogus, kuris aktyviai prašė laikytis saugaus atstumo nuo pat pandemijos pradžios, nuo 2020 metų kovo mėnesio. Ji taip pat savo 37.7 milijonų sekėjų priprašė dėvėti apsaugines veido kaukes.

„Šis paprastas ir efektyvus patarimas gali išgelbėti daugelio žmonių gyvybes. Net neturėtų kilti dėl to papildomų diskusijų“, – tada savo Instagram paskyroje rašė J.Aniston.

Žinoma moteris neseniai savo sekėjus informavo ir apie kasdienės meditacijos naudą.

„Aš ėmiau matyti savo gyvenimą iš platesnės perspektyvos, kaip vieną didelį paveikslą ir labiau tikėti žmoniškumu“, – sakė ji birželio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas