Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Klubinės muzikos legenda Svenas Väthas surengė koncertą Lietuvoje: apsilankė ir Leonas Samovas

Penktadienio naktį „Tech Zity Vilnius“ industrinėje erdvėje keli tūkstančiai elektroninės muzikos entuziastų sveikino klubinės kultūros legendą Sveną Väthą.
Sveno Vätho kocertas
Sveno Vätho kocertas / Tautvydo Stuko nuotr.
Temos: 2 Koncertas Muzika

Pirmąjį pasirodymą Baltijos šalyse per daugiau nei tris dešimtmečius trunkančią karjerą surengęs atlikėjas gerbėjams už šiltą priėmimą atsidėkojo energinga selekcija. Jo įspūdingą trijų valandų pasirodymą taip pat papuošė originalūs šviesų ir scenografijos sprendimai.

Tautvydo Stuko nuotr./Sveno Vätho koncerto akimirkos
Tautvydo Stuko nuotr./Sveno Vätho koncerto akimirkos

Ypatingoje „Lights Out“ naktyje su itin charizmatiška asmenybe netrūko ir daugiau jaudinančių akimirkų. Sveną Väthą apšildė po septynerių metų pertraukos prie grotuvų stojęs žinomas Lietuvos didžėjus Ignas. Renginio metu pasirodė ir pats renginių serijos šeimininkas Donatello.

Tai buvo vienas paskutinių tokių gabaritų renginių buvusiame drabužių fabrike, kuris netruks atgims kaip „Tech Zity Vilnius“ technologijų miestelis. Planuojama, kad šis taps vienu didžiausių startuolių centrų visoje Europoje, o čia tilps biurai, konferencijų centras, kavinės, barai, restoranai, edukacinės ir kitų paskirčių erdvės. Rekonstrukcija prasidės 2023-ųjų pabaigoje ir jau po metų duris atvers pirmieji komplekso pastatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius