Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klysta net hercogai: Kate Middleton prisipažino priėmusi sprendimą, kurio vėliau labai gailėjosi

Kembridžo hercogienė Kate Middleton ir princas Williamas per Kalėdas tradicinėje eisenoje pirmą kartą dalyvavo su savo vyriausiomis atžalomis princu George’u ir princese Charlotte. Atrodo, viskas praėjo kuo puikiausiai – karališkoji šeima pabendravo su šalia maldos namų laukusiais gerbėjais, priėmė iš jų dovanas, gėles. Tačiau, pasirodo, tą kiek netikėtai saulėtą dieną hercogienė priėmė vieną sprendimą, kurio labai gailėjosi.
Kembridžo hercogienė Kate Middleton su dukra princese Charlotte
Kembridžo hercogienė Kate Middleton su dukra princese Charlotte / Vida Press nuotr.

K.Middleton Norfolke susirinkusiems žmonėms pasirodė vilkėdama sunkų pilkos spalvos dizainerės Catherine Walker kurtą paltą. Pasak „Metro“, priėjusi prie vienos iš gerbėjų – 19-metės Rachel Anvil – hercogienė atskleidė besigailinti šio aprangos pasirinkimo, mat lauke buvo gerokai šilčiau nei ji galvojo ir visą tą laiką ji paprasčiausiai kaito.

„Kate su mano dukra kalbėjo apie drabužius ir kaip jai buvo karšta. Ji pasakė „Man nederėjo jo vilkėti“, – „Metro“ pasakojo R.Anvil mama.

Vida Press nuotr./Kembridžo hercogienė Kate Middleton su dukra princese Charlotte
Vida Press nuotr./Kembridžo hercogienė Kate Middleton su dukra princese Charlotte

Kol K.Middleton bendravo su 19-mete, pastarosios mama užkalbino mažąją Charlottę.

„Mudvi su Charlotte kalbėjome apie lėles, o mano dukra su Kate – apie madą. Tai buvo nuoširdus pokalbis. Jis truko maždaug minutę, bet mano dukrai buvo rodomas dėmesys, atrodė, kad bendrauja dvi draugės. Jie su visuomene bendrauja visiškai kitaip nei su žiniasklaida“, – apie britų karališkąją šeimą atsiliepė moteris.

Per Kalėdas karališkoji šeima ne tik lankėsi bažnyčioje, bet ir su savo gerbėjais pasidalijo nauja vaikų nuotrauka. Fotografijoje, kurios autorė Kembridžo hercogienė, įamžinti besišypsantys princesė Charlotte ir princas George’as bei princo Williamo į skruostą bučiuojamas princas Louisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas