Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Komedijos „Ilga istorija trumpai“ aktorius R.Spallas – apie košmarišką situaciją

Vieną rytą, atsibudęs po nuostabių vestuvių su Lijana, Tedis vos negauna infarkto, virtuvėje išvydęs kažkelintą mėnesį nėščią savo žmoną. Šiaip ne taip prastūmus dieną, kitą rytą jį pažadina kūdikio verksmas. Šiaip ne taip susitvardęs ir atmetęs visus neįmanomus variantus, Tedis suvokia, kad pateko į kažkokį keistą „laiko verpetą“, kuriame viena jo nugyventa diena prilygsta vieneriems visų kitų nugyventiems metams.
Filmo "Ilga istorija trumpai" akimirka
Filmo "Ilga istorija trumpai" akimirka / Brook Rushton nuotr.

Tokią istoriją, kurios nenorėtų savo kailiu realiame gyvenime patirti, turbūt, niekas, pamatysime jau šiandien, birželio 11 dieną į kino teatrus atkeliaujančioje romantinėje komedijoje „Ilga istorija trumpai“.

VIDEO: ILGA ISTORIJA TRUMPAI / LONG STORY SHORT (2021) romantinės komedijos anonsas

„Skaitydamas scenarijų ir juokiausi, ir ašaros riedėjo, bet viena žinojau – iš tikro tokioje situacijoje atsidurti būtų košmaras. Neslėpkime, bet apie tai, kaip greitai skrieja laikas susimąstome tik stebėdami augančius vaikus arba jau tada, kai pasiekiame tam tikrą amžių. Bet filmas ir yra geras tuo, jog primins: laikas – dovana. O kaip su ta gauta dovana elgtis, kiekvienas turi nuspręsti pats“, – sako pagrindinį vaidmenį juostoje atliekantis aktorius Rafe Spallas.

Jo vaidinamas herojus Tedis, kuriam gyvenimas žaibu bėga prieš akis, anksčiau viską atidėliojo, bet dabar jis turi greituoju būdu išmokti vertinti kiekvieną akimirką, kurią jam teikiasi dovanoti ši perkreipta realybė.

Dabar jau suprasdamas, kokios vertybės slypi paprasčiausioje kasdienybėje, Tedis iš paskutiniųjų stengiasi neprarasti brangiausių dalykų – tų, kurių anksčiau taip nevertino.

Brook Rushton nuotr./Filmo akimirka
Brook Rushton nuotr./Filmo akimirka

„Pasakysiu atvirai: prieš šį filmą ir pati niekad apie tai nesusimąstydavau. Nenoriu pasirodyti ištižusi, bet juosta grąžina į realybę ir per romantiškai komiškus elementarus primena tai, kas svarbiausia. Kad šiandien, atrodo, viską turime, o ryt to visko gali jau ir nebereikėti, nes tiesiog neturėsime laiko bei galimybių visa tuo pasimėgauti. Todėl sumažinkime sėdėjimo socialiniuose tinkluose laiką ir skirkime daugiau laiko tam, kas iš tiesų svarbu. Jei apie tai susimąstysite išėję iš kino salės, filmo misija bus tobulai įvykdyta“, – pasakoja aktorė Zahra Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas