Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Komedijų žvaigždė Rebel Wilson dalijasi išvaizdos pokyčiais: nori sverti 75 kg

Filmo „Aukšta klasė“ ir kitų populiarių komedijų aktorė Rebel Wilson ir toliai atkakliai siekia savo šių metų tikslų – siekia sverti ne daugiau kaip 75 kg. Tai jai daryti puikiai sekasi, mat socialiniuose tinkluose 40-metė žvaigždė dalijasi įspūdingus rezultatus įamžinančiais kadrais.
Rebel Wilson
Rebel Wilson miuziklo „Katės“ premjeroje / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 Rebel Wilson

Akivaizdūs Rebel Wilson išvaizdos pokyčiai matomi ir naujausiose jos nuotraukos, kuriose ji pozuoja su ryškiai mėlyna suknele. Tai – kadrai iš jos viešbučio kambaryje surengtos fotosesijos.

Praeitą mėnesį aktorė instagrame pasidalijo įrašu, kuriame atvirai dalijasi 2020 m. tikslais, susijusiais su sveikatos ir savijautos gerinimu.

„Net jei iki tikslo ropojate, nesiliaukite, bus verta, – rašė ji po nuotrauka. – Kasdien įdėkite šiek tiek pastangų… Žinau, kad kai kurios dienos atrodo žlugdančios, norite pasiduoti, erzina progreso trūkumas… Tačiau geri dalykai ateis. Koks yra jūsų šių metų tikslas?“

Savo sekėjams Rebel Wilson atskleidė, kad 2020-aisiais, kuriuos pavadino „Sveikatos metais“, ji bandys pasiekti, kad svertų 75 kg. Tačiau tikslų ji turi ir susijusių su karjera – nori iki metų pabaigos pradėti filmuoti vieną savo filmų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Adele internetą sudrebino stulbinančiais pokyčiais: kaip viskas prasidėjo ir ko teko atsisakyti?

Adele išvaizdos pokyčiai – motinystės ir karjeros sukeltą stresą įveikti padėjusių sprendimų rezultatas

Vida Press nuotr./Rebel Wilson miuziklo „Katės“ premjeroje
Vida Press nuotr./Rebel Wilson miuziklo „Katės“ premjeroje

Anksčiau aktorė „Entertainment Tonight“ yra minėjusi, kad filmuodama miuziklą „Katės“ ji net nesiekdama to sulieknėjo keliais kilogramais dėl nuolatinės fizinės veiklos bei karščio filmavimo aikštelėje.

„Numečiau 3,6 kg savo vaidmenį nufilmuodama per keturias dienas, – kalbėjo aktorė. – Pirmiausia, buvo daug fizinio (judėjimo), be to, jie šildė filmavimo aikštelę, iki beveik 37 laipsnių, kad mes niekada neatvėstume.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas