Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kortų namelio“ žvaigždė Kevinas Spacey prisipažino esantis gėjus

Kultinio serialo „Kortų namelis“ („House of Cards“) žvaigždė Kevinas Spacey (58 m.) viešai prisipažino esantis gėjus po to, kai buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu prie nepilnamečio.
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“
Kevinas Spacey seriale „Kortų namelis“ / Vida Press nuotr.

Tai padaryti privertė kito aktoriaus Anthony Rappo (46 m.) pasakojimas apie tai, kaip prie jo paauglystėje priekabiavo 12 metų vyresnis Kevinas Spacey ir bandė priversti paauglį turėti intymių santykių su juo.

„Žvaigždžių kelio“ („Star Trek“) aktorius portalui „Buzzfeed“ papasakojo, kad Kevinas Spacey prie jo priekabiavo kai šiam tebuvo tik 14 metų – jie abu tuo metu vaidino Brodvėjuje.

Vida Press nuotr./Anthony Rappas
Vida Press nuotr./Anthony Rappas

Anot Anthony Rappo, Kevinas Spacey vieną vakarą savo bute surengė vakarėlį, į kurį pakvietė ir jį. Anthony beveik visą laiką praleido Kevino miegamajame žiūrėdamas televizorių, iki kol suprato, kad bute liko vienui vienas su šeimininku.

„Jis bandė sugundyti mane – supratau, kad jis stengiasi turėti seksualinių santykių su manimi, – pasakojo Anthony Rappas. – Pagalvojau, kad jis turbūt gėjus. Tada atidariau duris ir pasakiau, kad man metas namo. Jis sekė mane iki laukinių durų ir kai jas atidariau, jis užstojo praėjimą ir paklausė „Ar esi tikras, kad nori išeiti?“ Aš atsakiau „Taip, labos nakties“ ir išėjau.“

Apie Kevino Spacey seksualinę orientaciją buvo kalbama jau seniai, tačiau ši Anthony Rappo išpažintis privertė patį aktorių pagaliau prabilti – jis atsiprašė kolegos už tokį savo elgesį jaunystėje ir viešai prisipažino, kad iš tiesų yra gėjus.

„Labai gerbiu ir žaviuosi Anthony Rappu kaip aktoriumi. Esu daugiau nei pasibaisėjęs girdėdamas jo istoriją – aš nuoširdžiai nepamenu to (mūsų) susidūrimo, kuris įvyko prieš daugiau nei 30 metų, – viešai išplatintame pranešime sako Kevinas Spacey. – Bet jei ir elgiausi taip, kaip jis pasakoja, esu skolingas jam kuo nuoširdžiausią atsiprašymą už tai, kas buvo labai nederamas neblaivaus žmogaus elgesys. Ir atsiprašau už tuos jausmus, kuriuos jis su savimi nešiojosi visus tuos metus.“

„Ši istorija padrąsino mane pasisakyti ir apie kitus dalykus savo gyvenime. Žinau, kad yra istorijų apie mane, o kai kurios buvo pakurstytos fakto, jog aš labai saugau savo privatumą. Man artimiausi žmonės žino, kad per savo gyvenimą turėjau santykių tiek su vyrais, tiek su moterimis. Per savo gyvenimą mylėjau ir puoselėjau romantiškus ryšius su vyrais, ir dabar renkuosi gyventi kaip gėjus. Noriu su tuo susitvarkyti nuoširdžiai ir atvirai, pradedant savo paties elgesio vertinimu“, – taip pat sakė jis.

Kevinas Spacey yra apdovanotas dviem „Oskarais“ ir vienu „Auksiniu gaubliu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas