Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Košmaru virtęs vizitas pas odontologą: garsi influencerė – apsvaiginta ir išžaginta

Internautus sukrėtė socialinių tinklų žvaigždės Stefanios Costache istorija. Moteris atskleidė, jog planinė dantų operacija baigėsi tragiškai – gydytojas ją apsvaigino vaistais, o nusivežęs į savo butą seksualiai išnaudojo.
Stefania Costache
Stefania Costache / Socialinių tinklų nuotr.

Kovo mėnesį daugiau nei 238 tūkst. sekėjų „Instagrame“ turinti rumunė Stefania pasidalijo sukrečiančia istorija, dėl kurios policija iš karto ėmėsi veiksmų ir pradėjo tyrimą. Moteris atskleidė, kad odontologas Costinas Julianas Berechetas pats užmezgė ryši parašydamas šiai žinutę socialiniuose tinkluose, skelbia dienraštis „The Sun“.

„Gydytojas 2020 metų sausį man parašė per „Instagram“ ir pasiūlė reklamos mainus, ar bent jau aš taip supratau. Turėjau problemų su dantinis, tos problemos buvo gana akivaizdžios, tačiau savo iniciatyvos kažką daryti nesiėmiau, nes tokie dalykai labai brangūs. Pamačiusi jo žinutę, pamaniau, kad tai puiki proga viską išspręsti ir sutikau susitikti“, – rašė S.Costache.

Planuotas gydytojo ir Stefanios susitikimas virto košmaru. Užuot sutvarkęs dantis, vyras moterį apsvaigino vaistais nusivežė į savo butą, o ten ją išžagino.

C.J.Barechetas savo kaltę aktyviai neigė, tačiau Bukarešto apylinkės teismas rugsėjo mėnesį jį pripažino kaltu dėl seksualinės prievartos ir įkalinimo. Jam paskirta dešimties metų laisvės atėmimo bausmė. Be to, nusikaltėlis aukai turės sumokėti 40 tūkst. svarų kompensaciją, o išėjęs į laisvę dar penkerius metus negalės verstis odontologija.

„Daktaras, kurį apkaltino influencerė Stefania Costache, buvo nuteistas dešimčiai metų kalėti už seksualinį prievartavimą ir laisvės atėmimą. Teismas taip pat pripažino mūsų prašymą atlyginti moralinę žalą ir nustatė 40 000 svarų sterlingų kompensaciją“, – žiniasklaidai patvirtino aukos advokatas Adrianas Cuculis.

S.Costache, kuri socialiniuose tinkluose geriau žinoma Lolrelai vardu, sulaukė daug palaikymo ir pagyrų už drąsa papasakojant šią kraupią istoriją.

Po socialinių tinklų žvaigždės pasakojimo atsirado ir kitų aukų, nukentėjusių nuo to apie gydytojo. Deja, tačiau jų kaltinimai buvo atmesti, nes neužteko pakankamai įrodymų.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas