Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kourtney Kardashian mylimasis iškėlė viešą pavydo sceną dėl seksualios nuotraukos

Pasaulis jau seniai įpratęs matyti garsiąsias Kardashian sesutes apsinuoginusias, tačiau prie to niekaip nepripranta vyriausios iš jų – Kourtney Kardashian (39 m.) – vaikinas. Younesas Bendjima (25 m.) norėtų, kad Kourtney socialiniuose tinkluose elgtųsi kukliau, o jai publikavus dar vieną seksualią nuotrauką šis net iškėlė viešą pavydo scenelę...
Kourtney Kardashian ir Younesas Bendjima
Kourtney Kardashian ir Younesas Bendjima / „Instagram“ nuotr.

14 metų už Kourtney jaunesnis Younesas Bendjima nustebino daugelį, kai neigiamai pakomentavo savo mylimosios nuotrauką „Instagram“ tinkle.

Toje nuotraukoje Kourtney pozuoja vilkėdama mažytį bikinį, kuris drabužiu gali vadintis tik teoriškai – vos vos dengia nuogą moters kūną.

don’t be shady, be a lady☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Ši nuotrauka patiko 2,5 mln. jos sekėjų, tačiau – ne jos mylimajam.

Nesusitvardęs Younesas Bendjima po šia nuotrauka paliko štai tokį komentarą: „Tai šitai tau reikia rodyti, kad gautum daugiau laikų?“

Šį komentarą buvęs boksininkas, o dabar modelis parašė pasikarščiavęs, ir tuojau pat jį ištrynė. Tačiau internete niekas nelieka nepastebėta ir niekas nedingsta amžiams – buvo spėta padaryti ekrano kopijų su tokiu Bendjimos komentaru.

Visko gali būti, kad šį komentarą Bendjima ištrynė ir po pokalbio su Kourtney – „E! News“ šaltinių žiniomis, ją tai labai suerzino. Jai taip pat gėda, kad kiti žmonės pamatė šią pavydo sceną ir mylimasis ją pastatė į labai nemalonią padėtį.

„Kourtney visai nepatinka, kad Younesas savo jausmus išsako viešoje erdvėje ir elgiasi impulsyviai, – sakė šaltinis. – Ji susierzinusi, kad jis vis nervinasi dėl to. Ji nežada sustoti dariusi to, kas jai įprasta, ir mano, kad jis privalo tai suprasti ir su tuo susitaikyti.“

„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian

„Younesas yra pavydus ir kartais savinasi Kourtney. Kai ji publikuoja erotiškas nuotraukas, jis labai nusimena. Jis nori ją turėti vien tik sau ir nenori ja dalintis su visu pasauliu“, – pridūrė šaltinis.

„Kourtney jau ne kartą jam aiškino, kad seksualios nuotraukos – dalis jos darbo, ir tai nesikeis. Bet tai vis tiek jį liūdina ir verčia jaustis nepatogiai. Jis pasikarščiavo ir parašė tą komentarą gerai nepagalvojęs. O tada suprato, kad net dar labiau pablogino situaciją. Tą akimirką jis tiesiog negalvojo, pasidavė emocijoms“, – apie Youneso Bendjimos komentarą sakė šaltinis iš Kourtney Kardashian aplinkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas