Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Krokodilų medžiotojo“ šeimoje – nauja būsima gamtininkė: Bindi Irwin pagimdė dukrą

Gamtininko Steve’o Irwino šeimoje – džiaugsmingas laikotarpis. Vyriausia jo atžala Bindi Irwin pranešė su vyru Chandleriu susilaukę kūdikio.
Bindi Irwin ir Chandleris Powellas su dukra
Bindi Irwin ir Chandleris Powellas su dukra / „Instagram“ (Bindi Irwin) nuotr.

Pora instagrame pasidalijo pirmąja bendra pagausėjusios šeimos nuotrauka.

„Kovo 25 d. 2021 m. Švenčiame dvi mano gyvenimo meiles. Su pirmosiomis vestuvių metinėmis, mano mylimas vyre, ir mūsų gražios dukters gimimo diena“, – rašė Bindi.

Šeima atskleidė ir dukrai suteikto vardo – Grace Warrior Irwin Powell – reikšmę.

Grace – vardas, priklausęs tiek Bindi prosenelei, tiek jos sutuoktinio Chandlerio šeimos nariams. Pora norėjo pagerbti ir žuvusį gamtininką Steve’ą Irwiną, todėl viduriniais vardais pasirinko garsios šeimos pavardę ir žodį, reiškiantį „kovotoją“. Na, o Powell – Bindi sutuoktinio pavardė.

„Žodžiais negalime apibūdinti meilės mūsų mielajai mergytei. Ji pasirinko tobulą dieną gimti, jaučiamės be galo pagerbti“, – tęsė ji.

15min primena, kad Bindi Irwin ir Chandleris Powellas susituokė prieš metus. Tuoktuvių ceremonija įvyko dėl karantino uždarytame Australijos zoologijos sode ir likus vos kelioms valandoms iki vestuvių, kuriose dalyvauti leidžiama daugiau nei penkiems žmonėms, šalyje uždraudimo, rašo 7news.co.au.

Sklido kalbos, kad gyvūnų apsuptyje Bindi planavo ir gimdyti. Kol kas nėra aišku, ar naujas garsios gamtininkų šeimos narys pasaulį išvydo zoologijos sode, ar ligoninėje.

Gali būti, kad planams gimdyti išties neįprastoje vietoje kelią užkirto Bindi motina Terri. Kaip anksčiau „New Idea“ atskleidė šaltinis, „pagrindinis Terri prioritetas – užtikrinti, kad tiek Bindi, tiek kūdikis būtų saugūs ir sveiki, ir geriausiose rankose. Ji padarys viską, kad dukra jaustųsi patogiai, bet tik ne jos ir jos anūkės gerovės sąskaita.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas