Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kūną stingdančia liga serganti C.Dion po 2 metų vėl dainuos scenoje: atidarys Paryžiaus olimpiadą

Sustingusio žmogaus sindromu serganti atlikėja Celine Dion grįžta į sceną. Skelbiama, kad moteriai patikėta atidaryti Paryžiaus olimpines žaidynes. Tai bus pirmasis jos pasirodymas nuo tada, kuomet ji pasidalijo serganti nepagydoma liga.
Celine Dion
Celine Dion / Scanpix nuotr.

Legendinė dainininkė Celine Dion Paryžiuje pastebėta antradienio popietę. Ji atrodė liksmai nusiteikusi ir nekantraujanti sugrįžti į sceną. DailyMail.co.uk žiniomis, jai patikėta atidaryti Olimpinių žaidynių ceremoniją.

Tai bus pirmas moteris viešas pasirodymas nuo tada, kai ši 2022 metais paskelbė turinti sustingusio žmogaus sindromą.

Scanpix nuotr./Celine Dion
Scanpix nuotr./Celine Dion

Atvykusi į Paryžių ji nevengė dėmesio ir noriai pozavo prie viešbučio „Royal Monceau“ susirinkusiems fotografams, skyrė laiko ir asmenukėms su gerbėjais. Ji vilkėjo juodos spalvos kostiumą, prie kurio priderino klasikinius baltus marškinius ir juodus akinius nuo saulės. O stilių užbaigė pasirinkdama didelę rankinę, kurią puošė Paryžiaus vaizdai.

Žmonės.lt primena, kad Celine Dion buvo diagnozuotas sustingusio žmogaus sindromas, dėl kurio jos raumenys nekontroliuojamai įsitempia.

Dėl šios ligos sergantieji galiausiai tampa „žmonėmis statulomis“, nes palaipsniui kūnas sustingsta, nebegali vaikščioti ar kalbėti.

Celine Dion pirmą kartą apie savo sveikatos problemas užsiminė dar 2022 metų sausio mėnesį, kai atšaukė savo pasaulines gastroles po Šiaurės Ameriką.

Apie tai ji pranešė praėjus trims mėnesiams po to, kai dėl tų pačių sveikatos problemų jai teko atšaukti Las Vegase turėjusį įvykti sugrįžimo koncertą.

Kaip rašo people.com, sustingusio žmogau sindromas (SPS) – reta autoimuninė liga, kuri paralyžiavo Celine Dion balsą ir atėmė gebėjimą dainuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi