Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kur dingo reperiui Lil Uzi Vert į kaktą įstatytas deimantas?

Sunku įsivaizduoti, kokį galvos skausmą turėjo iškentėti Lil Uzi Vert (26), kai po energingo pasirodymo iš kaktos iškrito net 24 mln. dolerių vertės deimantas.
Lil Uzi Vert
Lil Uzi Vert / Vida Press nuotr.

TMZ reperis papasakojo, kaip rašo Huffpost.com, linksmą istoriją apie tai, kad itin daug dėmesio sulaukęs jo rožinis deimantas, įstatytas į kaktą, buvo tarsi išplėštas per koncertą Majamyje, kai pasirodymo metu Lil Uzi Vert šoko į žiūrovus.

Pasiteiravus, kur dingo jo 10 karatų papuošalas, reperis atsakė: „Koncertavau „Rolling Loud“ ir šokau į minią, o jie, sakykim, jį išplėšė.“

Grąžintas ant scenos, reperis pajuto, kaip gerbėjų užkabintas deimantas iškrito. Laimei, jo Lil Uzi Vert nepametė, tačiau kaktoje vietoje rožinio deimanto dabar puikuojasi auskaras.

Vida Press nuotr./Lil Uzi Vert
Vida Press nuotr./Lil Uzi Vert

Apie itin prabangų pirkinį reperis pranešė anksčiau šiemet, o vėliau instagrame pasidalijo, kad deimantą „įsistatė“ į kaktą.

Po kurio laiko, pasak atidžių internautų, 24 mln. dolerių vertės brangakmenis buvo išimtas, bet prieš festivalį reperis vėl juo pasipuošė. Gal šis įvykis – ženklas, kad deimantui kaktoje ne vieta ir geriau tokį turtą laikyti saugiai užrakintą stalčiuje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas