Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kvepia sužadėtuvėmis? Benas Affleckas lankėsi garsioje papuošalų parduotuvėje

Ar tik ne sužadėtuvių kvapas tvyro ore? Beną Afflecką (49) paparacams įamžinus apžiūrint papuošalus garsioje „Tiffany & Co.“ parduotuvėje Los Andžele, pasklido kalbos, kad aktorius ruošiasi užduoti lemiamą klausimą savo mylimajai Jennifer Lopez (52).
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas / Vida Press nuotr.

Šį mėnesį 49-ą gimtadienį atšventęs aktorius ir režisierius „Page Six“ fotografų buvo įamžintas apžiūrintis papuošalų, tarp kurių buvo ir prabangūs žiedai su deimantais, vitrinas „Tiffany & Co.“ parduotuvėje.

Aktorius, tikriausiai nenorėjęs į save atkreipti dėmesio, vizitui parduotuvėje pasirinko šviesiai pilkos spalvos marškinėlius, džinsus ir pilką švarką.

Kompaniją Benui Affleckui palaikė motina Chris Anne Boldt ir jo sūnus Samuelis. Visi trys, kaip ir pridera, buvo su apsauginėmis veido kaukėmis, tačiau nei jos, nei kasdieniškas įvaizdis nepadėjo nuslėpti apsilankymo pas garsiausius prabangių papuošalų pardavėjus.

Kad pora į šalį neveja minties apie tapimą šeimą sufleruoja ir tai, jog prieš kelias dienas Benas Affleckas ir Jennifer Lopez su savo vaikais laiką leido garsiame Los Andželo teminiame restorane „Magic Castle“.

„Kadangi Jennifer ir Benas nusiteikę ilgam romanui, natūralu, kad vis daugiau laiko jie praleidžia su savo vaikais“, – People.com sakė šaltinis.

Prieš tai santykius po 17 metų atnaujinusi pora atostogavo San Tropeze.

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Benas Affleckas San Tropeze
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Benas Affleckas San Tropeze

15min primena, kad Jennifer Lopez su buvusiu sutuoktiniu Marcu Anthony susilaukė dvynių Emme ir Maxo, o Benas Affleckas su buvusia žmona Jennifer Garner augina dukras Violet ir Serapiną bei sūnų Samuelį.

„Jie nesistengia nieko skubinti, tačiau nori, kad jųdviejų vaikai sutartų. Paskutines vasaros dienas jie nori praleisti kuo smagiau. Juk netrukus prasidės mokslai ir darbai“, – tęsė šaltinis.

Be to, prieš kurį laiką užsienio spauda rašė, kad Jennifer Lopez ir Benas Affleckas jau dairosi ir bendrų namų. Gal iš tiesų apie sužadėtuves išgirsime jau netrukus?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas