Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner buvęs vaikinas Tyga mano esantis tikrasis jos dukters tėvas: nori DNR tyrimo

Realybės šou žvaigždės Kylie Jenner motinystės džiaugsmus temdo buvęs jos vaikinas Tyga – reperis mano, kad ne Travisas Scottas, o jis gali būti mažylės tėvas, tad nori DNR testo.
Tyga ir Kylie Jenner
Tyga ir Kylie Jenner / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Portalo „Radar Online“ žiniomis, Tyga pareikalavo DNR testo, kad įsitikintų, ar jis nėra tikrasis Kylie Jenner kūdikio tėvas.

„Tyga nori DNR testo, nes tikrai mano, kad yra reali tikimybė, jog kūdikis gali būti jo“, – sakė gerai informuotas šaltinis iš reperio aplinkos.

Jis taip pat pridūrė, kad Tyga ir Kylie Jenner išsiskyrė 2017-ųjų balandį, tačiau tuo laikotarpiu jiedu dar turėjo intymių santykių. O sprendžiant pagal tai, kada gimė Kylie Jenner dukra, yra tikimybė, kad ji pastoti galėjo kaip tik tuo metu.

„Tyga sakė draugams, kad jiedu su Kylie prieš devynis mėnesius, kai šio kūdikio gyvybė buvo pradėta, vis dar gyveno aktyvų seksualinį gyvenimą“, – sakė šaltinis.

Nors Tygai tėvystės klausimas ir neduoda ramybės, tačiau pačiai Kylie Jenner bei jos dabartiniui draugui Travisui Scottui jokių abejonių nekyla – vasario 1-ąją gimusi Stormi yra jo dukra, mergaitei duota ir tėčio pavardė Webster (Travisas Scottas – tik reperio slapyvardis).

Nei pati Kylie Jenner, nei jos dabartinis ar buvusysis vaikinai tėvystės klausimo kol kas neaptarinėjo viešai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas