Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner dukra Stormi pirmą kartą žengė raudonuoju kilimu: palaikė tėtį svarbiu momentu

Reperio Traviso Scotto (28) ir realybės šou žvaigždės Kylie Jenner (22) dukra Stormi Webster pirmą kartą pasirodė ant raudonojo kilimo. Mat antradienį visa šeima susirinko į Santa Monikos mieste vykusio dokumentinio filmo „Travis Scott: Look Mom I Can Fly“ premjerą.
Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster
Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Antradienį įvykio kosmetikos guru K.Jenner ir reperio T.Scotto vienerių metų dukters Stormi debiutas ant raudonojo kilimo.

Nepriekaištingai atrodanti mažylė atvyko į savo tėčio dokumentinio filmo „Travis Scott: Look Mom I Can Fly“ premjerą. Mergaitė ir ją ant rankų atsinešusi Kylie besąlygiškai palaikė reperį, kai visi kartu žengė raudonuoju kilimu.

„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster
„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster

Tiesa, visų dėmesį traukė ne tik mažylės pasirodymas, bet ir jos stilinga apranga. Akivaizdu, kad Kylie ir šį kartą pasistengė, nes pirmasis Stormi debiutas ant raudonojo kilimo turėjo būti nepriekaištingas.

Mergytė buvo apsirengusi spalvotu, karininkų aprangos raštus primenančiu kostiumėliu, prie kurio priderino baltus sportbačius. Nors Stormi atrodė puikiai, tačiau panašu, kad fotografų blykstės ir per didelis dėmesys išgąsdino mažylę.

Tuo metu jauna mamytė dėvėjo prabangią, prie kūno priglundančią baltos spalvos suknelę, kurią pagyvino retro stiliaus kasa. Nuo savo damų neatsiliko ir Travisas, kuris pasirodė su prašmatniu rudos spalvos kostiumu.

„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas ir Kylie Jenner
„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas ir Kylie Jenner

Nors į šeimą buvo nukreiptos visų akys, tai nesutrukdė ilgametei porai dalintis apsikabinimais ir bučiniais.

Reperio gerbėjai per „Netflix“ internetinę televiziją galės iš arčiau pažvelgti į Traviso gyvenimą ne tik ant scenos, bet ir iš asmeninio gyvenimo pusės. Filme taip pat turėsime progos išvysti Kylie ir Stormi.

Be to, tai nėra vienintelis mergaitės pirmas kartas, Stormi neseniai pirmą kartą papuošė arabiškąjį žurnalo „Harper's Bazaar“ viršelį. Mažylė fotosesijos metu neliūdėjo, nes jai kompaniją palaikė ne tik žymi mama, tačiau ir močiutė Kris Jenner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas