Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kylie Jenner gerbėjai įsitikinę – žvaigždė vėl nėščia: surinko įrodymus

Socialinių tinklų žvaigždės Kylie Jenner gerbėjai yra įsitikinę, kad ji laukiasi antrojo vaiko. Internete jie dalijasi įrodymais ir palyginimais su tuo, kaip K.Jenner bandė nuslėpti savo pirmąjį nėštumą, praneša „Mirror“.
Travisas Scottas ir Kylie Jenner
Travisas Scottas ir Kylie Jenner / Vida Press nuotr.

24-erių soc. tinklų žvaigždė Kylie Jenner dar nekomentavo gandų apie antrąjį nėštumą, tačiau daugelis jos gerbėjų atsimena, kaip buvo bandytas nuslėpti jos pirmasis nėštumas.

Kai mergina laukėsi dukros Stormi, nuotraukose ji visada slėpdavo savo pilvuką ir retai kada naudodavo instagramą, nors šią platformą Kylie be galo myli. Tuomet gerbėjai įtarė žvaigždės nėštumą, tačiau pati Kylie laikėsi tylos, ir informacija pasitvirtino tik dukrelei gimus.

Akyliausiai sekantys K.Jenner profilį šįkart pastebėjo tas pačias tendencijas ir yra įsitikinę, kad istorija kartojasi – t.y. žvaigždė laukiasi antrosios atžalos.

Kokius įrodymus K.Jenner gerbėjai surinko?

Naudoja senas nuotraukas

Kylie gerbėjai mano, kad nuotraukos, kuriomis dalijasi žvaigždė, nėra naujos, ir kad taip ji bando paslėpti savo nėščiosios pilvuką.

Pavyzdžiui, K.Jenner per savo gimtadienį pasidalijo kadru, kuriame ji dėvi aptemptą žalią suknelę. Tačiau merginos gerbėjai išanalizavo kiekvieną detalę ir suprato, kad kai kas čia atrodo keistai.

Daugelio gerbėjų žvilgsnis užkliuvo už gelinių nagų, kurie yra beveik arba iš tiesų identiški K.Jenner birželio manikiūrui. Palyginę skirtingų laikotarpių nuotraukas žvaigždės sekėjai įsitikinę, kad pastaruoju metu paviešintas kadras yra fotografuotas birželį.

Pasikeitė šeimos komunikacija

Kylie gerbėjai pastebėjo kai ką keisto ir jos šeimos sveikinimuose su 24-uoju gimtadieniu. Merginos žinomos seserys, sveikindamos Kylie, vis vartojo žodį „baby“ (aut. past. žodis gali reikšti ir „kūdikį“, ir „mažytę“).

Khloe Kardashian Kylie pavadino savo „baby girl“ (liet. k. mažute mergaite) ir pasidalijo jos senesne nuotrauka, kurioje soc. tinklų žvaigždė laukiasi dukters Stormi. Tuo metu Kim ją pavadino „Kylie baby“.

Kendall Jenner savo instagrame Kylie apibūdino kaip savo „baby sister“, o geriausia Kylie draugė Stassie Karanikolaou rašė, kad jos yra „dvynės visam gyvenimui“ ir maži „babies“.

Pasikeitė mitybos įpročiai

Neseniai Kylie instagrame pasidalijo nuotrauka, kurioje ji valgo suši. Gerbėjai kaip mat pastebėjo kai ką neįprasto.

Suši gabaliukai buvo visiškai be žuvies, daugiausia jų sudarė avokadai. Kadangi nėščiosioms moterims patariama nevalgyti suši, Kylie gerbėjai padarė išvadą, kad soc. tinklų žvaigždė laukiasi antrojo vaiko.

„Kylie valgo suši be žuvies... Ji nėščia“, – rašė ne vienas tviterio vartotojas.

Jokio alkoholio

„Kardašianų klano“ susitikime Kylie, jos seserys ir mama Kris Jenner rankose laikė stikliukus tekilos.

Tada Kris pasakė tostą: „Nenorėčiau to daryti su niekuo kitu. Myliu jus.“

Kol visos moterys išgėrė alkoholinį gėrimą, Kylie savojo nepalietė. Gerbėjams tai buvo dar vienas signalas apie galima nėštumą.

Slepia pilvuką

Dar daugiau kalbos apie galimą nėštumą pradėjo plisti tada, kai Kylie pasidalijo kadru iš savo privataus lėktuvo. Nuotraukoje mergina dengia savo pilvą, kas yra labai neįprasta savo moteriškas formas demonstruoti mėgstančiai Kylie.

Beje, per savo pirmąjį nėštumą Kylie dažnai rengdavosi apsmukusiais drabužiais, o nuotraukose pilvą įvairiais būdais pridengdavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas