Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner tampo gerbėjų nervus: ar ištarta frazė apie nėštumą buvo melas?

Realybės šou „Kardashianų šeima“ žvaigždė Kylie Jenner (21) pernai su reperiu Travisu Scottu (28) susilaukė dukrytės Stormi Webster (1). Iškart po mažylės gimimo jos garbei naujai iškepta mama į „Youtube“ platformą įkėlė mielą, beveik 12 minučių trukmės vaizdo įrašą. Tiesa, ką tik sesers Khloe Kardashian (35) gimtadienio vakarėlio metu pasirodė kitoks vaizdo įrašas, kuris pakurstė kalbas, kad žvaigždė galbūt laukiasi dar vieno vaikelio.
Kylie Jenner su dukra Stormi Webster
Kylie Jenner su dukra Stormi Webster / „Instagram“ nuotr.

Nors jaunoji Kardashianų-Jennerių klano atžala savo pirmąjį nėštumą kruopščiai laikė paslaptyje, tačiau neseniai vykusiame sesers K.Kardashian gimtadienio vakarėlyje pasakė frazę, dėl kurios sukluso ištikimiausi merginos gerbėjai.

Panašu, kad Khloe instagrame paskelbto vaizdo įrašo metu būtent K.Jenner sušuko, jog laukiasi. Ir nors nesimato, kas ištarė šiuos žodžius, balsas kaip du vandens lašai panašus į jos.

Jau anksčiau mergina minėjo, kad norėtų papildyti šeimą dar vienu nariu, o naujas vaizdo įrašas instagrame šį troškimą tik patvirtina. Juk „Kylie Cosmetics“ kosmetikos linijos guru balsas akivaizdžiai girdėjosi, kai ši šaukė „Aš nėščia!“ ir siekė spurgų dėžutės.

VIDEO: Kylie Jenner Heard Saying She’s Pregnant?

Visgi artimas žvaigždės draugas po kurio laiko paneigė gandus ir pranešė, kad mergina dar nesilaukia.

View this post on Instagram

☁️9

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Neseniai įkeltoje nuotraukoje, kurioje žvaigždė dėvi koralų spalvos maudymosi kostiumėlį, nesimato jokio apvalėjančio pilvuko. Ši nuotrauka tarsi įrodo artimo merginos draugo teiginį, kad ji tikrai nėra nėščia.

Tame pačiame vakarėlyje mergina parodė, kad yra tikra supermamytė. Jame pasirodė su savo mažyle, kurią tuo metu ant rankų nešiojo sesuo Kendall Jenner. Mielame vaizdo įraše matyti, kaip mergina filmuoja mažylę, kuri atrodė nepriekaištingai dėvėdama raštuotą suknelę, ir žvelgė į mamą meilės kupinu žvilgsniu.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kylie Jenner sesers gimtadienio vakarėlyje
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kylie Jenner sesers gimtadienio vakarėlyje

Mergina prieš metus su reperiu T.Scottu susilaukė mergaitės Stormi, kuriai šiuo metu 17 mėnesių. Pora nuo visuomenės slėpė nėštumą visus 9 mėnesius, kol galiausiai patalpino vaizdo įrašą ir atskleidė, kodėl visą šį laiką į asmeninę „Instagram“ paskyrą kėlė tik senas nuotraukas. Iki tol informaciją dėl merginos nėštumo buvo siekiama išpešti iš vyresnių seserų, kurios vis tiek niekam nieko neatskleidė.

Balandžio mėnesį realybės šou žvaigždė paskelbė vaizdo įrašą, kuris buvo skirtas vaikino T.Scotto 28 metų gimtadieniui. Jame pareiškė norą turėti dar vieną vaikelį.

Po šiuo įrašu merginos draugė Heather Sanders pakurstė dar daugiau kalbų, kai užsiminė apie berniuką. Tačiau pati realybės šou žvaigždė norėtų dar vienos mergaitės ir paminėjo, kad vis tiek yra labai laiminga nepaisant to, jog yra labai jauna mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas