Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.M.Presley memuaruose – nuoga tiesa apie santykius su M.Jacksonu: 35-erių jis dar buvo nekaltas

Spalio viduryje pasirodė praėjusių metų sausį mirusios Elvio Presley dukters Lisos Marie Presley memuarai „From Here to the Great Unknown“. Po jos mirties išleistoje knygoje – nuogas atvirumas apie asmeninį gyvenimą, o ir intymios detalės apie jos santykius su popkaraliumi su Michaelu Jacksonu.
Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas
Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „People“, L.M.Presley ir M.Jacksonas romantiškus santykius pradėjo 1994 metais. Prieš pradėdama oficialiai susitikinėti su popmuzikos karaliumi L.M.Presley dar buvo ištekėjusi už savo pirmojo vyro Danny Keough. Jie išsiskyrė, kai M.Jacksonas prisipažino mylįs Lisą jų kelionės į Las Vegasą metu.

„Michaelas pasakė: ,,Nežinau, ar pastebėjai, bet aš tave visiškai įsimylėjau. Noriu, kad mes susituoktume ir kad tu gimdytum man vaikus“, – savo knygoje rašo L.M.Presley.

„Iškart nieko neatsakiau, bet paskui pasakiau: „Man beprotiškai gera, net nepajėgiu kalbėti“. Tuo metu jau jaučiau, kad ir aš jį įsimylėjau“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas

Po šio įvykio Los Andžele L.M.Presley išsiskyrė su vyru ir pradėjo susitikinėti su M.Jacksonu. Lisa atskleidė, kad jiems užmezgus romantiškus santykius, M.Jacksonas vis dar saugojo savo nekaltybę.

„Jis man sakė, kad vis dar yra nekaltas. Manau, kad jis bučiavosi su Tatum O'Neal ir turėjo romaną su Brooke Shields, tačiau šis romanas nebuvo seksualinis, jie tik bučiavosi. Jis sakė, kad Madonna taip pat kartą bandė su juo pasimylėti, bet nieko neįvyko. Buvau išsigandusi, nenorėjau padaryti klaidos.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lisa Marie Presley ir Michaelas Jacksonas

Michaelas ir Lisa susižadėjo 1994 metų gegužę, praėjus vos kelioms savaitėms po L.M.Presley skyrybų su A.Keough. M.Jacksonui tuo metu buvo 35-eri, o L.M.Presley – 25-eri. Pora santuokoje pragyveno daugiau nei dvejus metus.

54-erių L.M.Presley memuarai pasirodė praėjus kiek daugiau nei metams nuo jos mirties. Lisa mirė 2023-ųjų sausį nuo plonosios žarnos nepraeinamumo – ilgalaikės komplikacijos po prieš kelerius metus atliktos bariatrinės operacijos.

Po jos mirties L.M.Presley dukra, aktorė Riley Keough, baigė rašyti memuarus, klausydamasi motinos paliktų prisiminimų kasečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas