Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

L.Vaikulės festivalyje – stebinantis A.Pugačiovos stilius: atskleidė, kodėl nebelipa į sceną

Į Laimos Vaikulės festivalį Jūrmaloje atvykusi Rusijos dainininkė Ala Pugačiova pirmą kartą po ilgo laiko pakomentavo savo karjeros pauzę. Garsi moteris atskleidė, kodėl jau kurį laiką nelipa dainuoti į sceną.
Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas
Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas / Instagram nuotr.

Apie savo karjeros pauzę A.Pugačiova su žurnalistais kalbėjosi per Jūrmaloje vykusį Laimos Vaikulės festivalį „Rendezvous“, rašo unian.net.

Jo metu 75-erių A.Pugačiova stebino stiliumi. Į renginį moteris atvyko su vyru Maksimu Galkinu, vilkėdama kojas apnuoginusius trumpus šortukus. Prie jų priderino palaidinę, švarkelį, skrybėlę ir akinius nuo saulės.

Paklausta, kodėl nebekoncertuoja, atlikėja prisiminė karą Ukrainoje. A.Pugačiova save prilygino paukščiui, kuris negali giedoti, kol aidi šūviai. Tai – užuomina į Rusijos prieš Ukrainą vykdomą karą. A.Pugačiova aiškino, kad šis tragiškas fonas neleidžia jai vėl į rankas paimti mikrofono ir kurti naujų kūrinių.

„Kol kažkur kažkas šaudo, paukščiai tyli. Tiesiog negaliu įveikti šio barjero.

Tiesa, nedainuoju jau 15 metų. Nors tai daryti vis dar galiu, vaikščioti taip pat. Kai ateis noras ir įkvėpimas, grįšiu (su koncertu – red. past.)“, – paaiškino A.Pugačiova.

VIDEO: ЭКСКЛЮЗИВ! ЭЛЕГАНТНАЯ АЛЛА ПУГАЧЕВА НА ФЕСТИВАЛЕ LAIMA RENDEZVOUS

Kaip žinia, prasidėjus plataus masto invazijai į Ukrainą, dainininkė pasmerkė Kremliaus politiką. A.Pugačiova, jos vaikai ir vyras komikas M.Galkinas tuo metu išvyko į Izraelį. Pora palaiko Ukrainą ir kartkartėmis savo socialiniuose tinkluose atkreipia dėmesį į ciniškus okupantų veiksmus. Už proukrainietišką poziciją Rusija komiką įtraukė į „užsienio agentų“ sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi