Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Labdaros renginyje ryškiausiai spindėjo Beyonce: dėmesį traukė įspūdinga suknele

Laikotarpis iki Kalėdų – gerų darbų darymo periodas. Prie vieno tokio prisidėti savaitgalį kvietė žinoma muzikos žvaigždė Jay-Z. Ryškiausios užsienio pramogų pasaulio žvaigždės šeštadienį rinkosi į jo organizuotą labdaros renginį „Shawn Carter Foundation“. Jame dalyvauti progos nepraleido ir reperio žmona Beyonce, kaip visada tapusi ryškiausia vakaro persona.
Beyonce
Beyonce / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Beyonce Jay-Z

Floridoje „Seminole Hard Rock Hotel & Casino“ prie pokerio stalų ir lošimų aparatų garsenybės buriavosi ne tik tam, kad smagiai praleistų vakarą, bet ir prisidėtų prie kilnaus tikslo – aukų nepasiturintiems studentams, kad šie galėtų sėkmingai įgyti išsilavinimus aukštosiose mokyklose, rinkimo.

Labdaros renginyje buvo galima sutikti ne tik Beyonce ir Jay-Z, bet ir reperio mamą Glorią Carter, aktorių Tylerį Perry, jaunąją žvaigždę Dawaną Browną (13), geriau žinomą kaip Wanny Boy.

Prie kilnaus tikslo prisidėjo ir muzikos pasaulio asmenybes – Meekas Millas ir DJ Khaledas, kuris į renginį atvyko lydimas antros jųdviejų atžalos besilaukiančios žmonos Nicole.

Nepaisant garsių svečių gausos, ryškiausiai, kaip ir buvo galima tikėtis, spindėjo ir daugiausiai visų dėmesio sulaukė pati Beyonce. Prieš išvykdama į labdaros renginį dainininkė namuose surengė trumpą fotosesiją, kurios rezultatais, žinoma, pasidalijo socialiniame tinkle.

Nuotraukose Beyonce įamžinta vilkinti prabangią blizgučiais ir plunksnomis dekoruotą permatomo audinio suknelę aukštu skeltuku, atidengusiu jos kojas. Prie suknelės ji priderino įspūdingus auskarus ir basutes ant aukšto kulno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas