Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laikui nepavaldi dizainerė Vera Wang: nepatikėsite, kiek jai metų

Ne, šiose nuotraukose ne neseniai modelio karjerą pradėjusi ar namuose iš nuobodulio spintos turinį madingais deriniais pavertusi mergina. Ji – visame pasaulyje garsi vestuvinių suknelių dizainerė Vera Wang. Beje, jai – 70 metų. Taip, šiuo faktu patikėti sunku, bet tai tiesa.
Vera Wang, Naomi Campbell
Vera Wang, Naomi Campbell / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Garbaus amžiaus, bet taip neatrodančios Veros Wang socialiniame tinkle gausu fotografijų, kuriose dizainerė demonstruoja stilingus drabužių derinius, sukurtus jai laiką leidžiant karantine savo namuose Majamyje.

Tačiau šiomis nuotraukomis savo sekėjus Vera Wang įkvėpė ne tik stiliaus eksperimentams. Internautai sunkiai patikėjo, kad garsiausioms žvaigždėms (Kim Kardashian, Alicia Keys, Mariah Carey ir kitoms) drabužius vestuvėms kurianti dizainerė jau yra įžengusi į aštuntą dešimtį, ir ieškojo tam paaiškinimo.

Pastarieji pavydėjo dizainerei ne tik jaunatviškos išvaizdos, bet ir tvirto pilvo preso bei ilgų kojų.

„Ką ji geria? Vienaragių kraują? Neįtikėtina“, – tviteryje rašė susižavėję dizainerės išvaizda.

„Ji gimė 1949 metais. Aš…“ – žodžių pritrūko kitam.

Birželio 27 d. savo jau 71-ąjį gimtadienį minėsianti Vera Wang, kuri prieš pradėdama vestuvinių ir ne tik suknelių dizainerės karjerą užsiiminėjo dailiuoju čiuožimu, neseniai žurnalui „Harper’s Bazaar“ minėjo, kad paskutinis jos viešas pasirodymas buvo Paryžiaus mados savaitėje. Iškart po jos dizainerė drauge su savo „dirbančia mados šeima“ izoliavosi.

Laiką su bičiuliais moteris išnaudojo kūrybiškai – „žaidimams“ su drabužiais, ką mados srityje dirbantys žmonės sau leisti gali retai, sakė Vera Wang leidiniui.

Na o šių žaidimų rezultatais dizainerė pasidalijo erdvėje, kuri šiuo metu yra viena lankomiausių – instagrame.

View this post on Instagram

Cocktail hour..... puffer on the patio.

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

View this post on Instagram

Lovin’ a love song...today. ????

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

15min primena, kad Vera Wang mados pasaulio dalimi tapo tik sulaukusi 40-ies – tokio amžiaus būdama ji pradėjo kurti vestuvines sukneles.

1989-aisiais ji ištekėjo už verslininko Arthuro Beckerio, su kuriuo įsivaikino dvi atžalas – dukras Josephine ir Cecilia. 2012-aisiais, drauge pragyvenus 23 metus, Vera Wang ir Arthuras Beckeris išsiskyrė.

Teigiama, kad po skyrybų dizainerė susitikinėjo su net 36 metais už ją jaunesniu buvusiu dailiojo čiuožimo profesionalu Evanu Lysaceku, nors šaltiniai tikino, kad juodu – tik geri draugai ir bendradarbiai (Evanas Lyseckas vėliau buvo įdarbintas dizainerės prekės ženklo kūrybos konsultantu).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas