Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimėtas „Oskaras“ Rami Malekui apsuko galvą: aktorius nukrito nuo laiptų

„Oskarą“ sekmadienio naktį už pagrindinį vaidmenį pelniusiam Rami Malekui netikėtai prireikė medikų pagalbos: atsiėmęs prestižinį apdovanojimą, aktorius suklupo lipdamas laiptais ir nuvirto.
Rami Malekas
Rami Malekas / „Scanpix“ nuotr.

Geriausiu metų aktoriumi išrinktas Rami Malekas (37 m.), sukūręs Freddie Mercury vaidmenį biografinėje dramoje „Bohemijos Rapsodija“ („Bohemian Rhapsody“), dar ilgai nepamirš šios nakties – į jo rankas pateko pirmasis „Oskaras“ karjeroje.

Tiesa, nuostabus vakaras neapsiėjo be mažyčių nesklandumų. Panašu, kad laimėtas „Oskaras“ Rami Malekui kaip reikiant apsuko galvą: lipdamas nuo scenos aktorius buvo taip paskendęs euforijoje, jog neapskaičiavo žingsnių ir... pargriuvo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rami Malekas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rami Malekas

Užfiksuotose nuotraukose matyti, kaip pagelbėti suklupusiam aktoriui suskubo renginyje budėję paramedikai ir aplinkui stovėję asmenys. Nuostabos neslėpė ir pats Rami Malekas, tačiau po medikų apžiūros visi galėjo lengviau atsikvėpti – traumų išvengti pavyko, o štai toks kuriozas nė kiek nesugadino pakylėtos aktoriaus nuotaikos.

„Scanpix“/AP nuotr./Rami Malekas su paramedikais
„Scanpix“/AP nuotr./Rami Malekas su paramedikais

Nors vieną įstabiausių vakarų Rami Maleko karjeroje galimai pažymės viena kita mėlynė, tačiau pats aktorius į incidentą sureagavo kaip visuomet šmaikščiai.

Incidento akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad sekmadienio vakarą už filmą „Bohemijos Rapsodija“ JAV aktorius Rami Malekas pelnė pirmąjį gyvenime „Oskarą“.

Už tą patį vaidmenį jis anksčiau pelnė ir tokius prestižinius trofėjus kaip „Auksinis gaublys“, BAFTA bei Ekrano aktorių gildijos apdovanojimai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Svarbiausia kino šventė metuose: „Oskarų“ raudonuoju kilimu žengė Holivudo grietinėlė

TAIP PAT SKAITYKITE: „Oskarų“ dalybos baigėsi netikėtai: metų filmo titulą lyderiams iš po nosies nugvelbė „Žalioji knyga“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas