Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Laisvė – vis arčiau: B.Spears tėvas pasirašė globą nutraukiančius dokumentus

Britney Spears (39) tėvas Los Andželo teismui įteikė pasirašytus dokumentus, kuriuose sutinka nutraukti 13 metų trukusią dukters globą, kuri taip pat leido kontroliuoti jos gyvenimą ir finansus, rašo BBC.
Britney Spears
Britney Spears / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Jamies Spearsas (69) dokumentuose rašė, kad jo dukra „turi teisę, jog šis teismas pradėtų rimtai svarstyti, ar globa jai daugiau nebereikalinga“.

Britney Spears to siekė pastaruosius dvejus metus. Popmuzikos žvaigždė santykius su tėvu apibūdina kaip „žalojančius“ ir atsisako dirbti, kol Jamie Spearsui priklausys jos globa.

Dar anksčiau buvo pranešta, kad Jamie Spearsas sutinka bendradarbiauti su dukrai atstovaujančiu advokatu tam, kad jos globa būtų perleista kam nors kitam. Sprendžiant iš pastarojo itin reikšmingo žingsnio šioje Britney Spears laisvės byloje, advokatui ir tėvui pavyko prieiti bendrą susitarimą.

15min primena, kad Britney Spears globa jos tėvui skirta 2008 m. Teismo posėdžiuose vasarą dainininkė ją įvardijo kaip žiaurią, papasakojo, kad tėvas pasisavina dalį jos uždirbtų pinigų ir neleidžia jai turėti vaikų.

Dar anksčiau ji atskleidė, kad globos teisės leidžia tėvui kontroliuoti net jos mitybą ir darbo valandas. Pasak Britney Spears, ji dirbdavo net po 70 valandų kiekvieną savaitę.

„Jie turėjo tikslą išvaryti mane iš proto, bet aš nepasiduosiu. Tai nepriimtina“, – tęsė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas