Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Legendinio Tomo Joneso neištikimybės skandalai: į romanus su kitomis žmona nekreipdavo dėmesio

Sodraus balso savininko, Anglijos karalienės pagerbto sero Tomo Joneso (79) asmeninis gyvenimas, jam esant karjeros viršūnėje, buvo itin apkalbamas. Ne visada malonūs gandai, kurių nemaža dalis pasitvirtindavo esantys ne pramanyti, apie dainininką pasklisdavo dėl jo nesugebėjimo atsispirti moterų dėmesiui. Su ne viena jų, kaip rašo Express.co.uk, T.Jonesas ne tik kad paflirtuodavo, bet ir suguldavo į vieną lovą nepaisant to, kad atlikėjas tuo metu buvo vedęs.
Britų atlikėjas Tomas Jonesas su žmona Melinda
Britų atlikėjas Tomas Jonesas su žmona Melinda / Teodoro Biliūno, Vida Press nuotr.

Visame pasaulyje garsių hitų „Sexbomb“, „She’s A Lady“, „Delilah“ ir kitų atlikėjas seras R.Jonesas prieš 55 metus pradėjo darbą muzikos industrijoje, dėl ko, savaime suprantama, nuo scenos pakerėti sugebantis vyras iškart atsidūrė dėmesio centre. Tad nenuostabu, kad T.Joneso klausytojus domino ne tik jo kūriniai, bet ir asmeninis gyvenimas, stebimas lyg pro mikroskopą.

Neilgai trukus paaiškėjo, kad populiarias dainas kuriantis atlikėjas – tikras moterų širdžių ėdikas, niekaip nesugebantis joms atsispirti. Nors tuo metu ir turėjo jį mylinčią žmoną Melindą (kurią jis vadino Linda), atlikėjas nevengdavo paflirtuoti su kitomis, taip pat nesugebėdavo pasakyti „ne“ jų kvietimams į lovą.

Kaip tuo metu jausdavosi jo žmona? Ji, kaip pasakojo viena iš T.Joneso meilužių, apie tai žinodavo, bet „dėmesio nekreipdavo“.

Charlotte Laws, kuri tikino su T.Jonesu susitikinėjusi trejus metus, sakė, kad dainininkas ne kartą minėjo, jog jo santuoka – atvira, o žmona jo flirto su nepažįstamosiomis didele problema nepaversdavo.

„Pirmąją naktį mes apie tai kalbėjomės ir jis patikino, kad jo santuoka – be įsipareigojimų. Ji patikslino, kad tai buvo labiau „neklausk, nesakyk“ santykiai. Linda žinojo ir nenorėjo to paversti problema. Ji norėjo likti jo žmona – štai ką jis man, trumpai tariant, pasakė“, – Dailymail.co.uk pasakojo Ch.Laws.

Pasak santykius su dainininku turėjusios moters, T.Joneso žmona žinojo apie vyro pomėgį susitikinėti su kitomis, to jis neslėpė ir nuo sūnaus Marko, kuriam, beje, Ch.Laws patiko.

„Mano tėvas turėjo 10 ar 15 automobilių ir aš atvažiuodavau skirtingais mersedesais. Markas džiaugdavosi, nes galėdavo pasiskolinti mano automobilius. Jis buvo tik trejais metais už mane vyresnis, – tęsė Ch.Laws. – Tomas yra gan egoistiškas ir jis nerimavo, jog pamilsiu Marką. Bet aš žavėjausi Tomu.“

Žinoma, sero T.Joneso žmona ne visada apsimesdavo, jog sutuoktinio nusukimai į kairę jos neskaudina. Apie tai 2015 metais iš Velso kilęs dainininkas papasakojo interviu „Sunday Times“.

„Stovėjau ir viską priėmiau. Ji talžė mane. Trankė ir rėkė“, – apie tai, kaip žmona reagavo į jo romaną su buvusia „Mis Pasaulis“ Marjorie Wallace, pasakojo dainininkas.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Tomas Jonesas su žmona Melinda Rose Woodward (1970 m.)
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Tomas Jonesas su žmona Melinda Rose Woodward (1970 m.)

T.Jonesas nebandė išvengti žurnalistų klausimų apie moterų dėmesį ir negalėjimą joms atsispirti bei kartą atskleidė, jog būdamas karjeros viršūnėje, jis per metus permiegodavo su 250 moterų.

Atmetus buvusią „Mis Pasaulis“, dainininkas, kaip skelbia Express.co.uk, taip pat buvo užmezgęs romanus su amerikiečių merginų grupės „The Supremes“ nare Mary Wilson bei modeliu Katherine Berkery, su kuria T.Jonesas susilaukė sūnaus Jonathano. Tiesa, dainininkas niekada nepripažino savo sūnaus, net kai DNR testas patvirtino, kad jis – tikrai jo vaikas. Jiedu nebendrauja iki šiol.

Sero T.Joneso žmona Linda, su kuria santuokoje pragyveno beveik 60 metų, gimė ir užaugo visai netoli garsaus dainininko – jų namus skyrė kelios gatvės. Pora susituokė būdami labai jauni – sulaukę 16-kos, o susipažino, kai jiems buvo po 12 metų. Vestuvės buvo šiek tiek skubotos, mat Linda laukėsi pirmagimio Marko. Berniukas gimė po vestuvių praėjus vos mėnesiui.

Vida Press nuotr./Tomas Jonesas su žmona Melinda ir jųdviejų sūnumi Marku (10 m.) 1967 metais
Vida Press nuotr./Tomas Jonesas su žmona Melinda ir jųdviejų sūnumi Marku (10 m.) 1967 metais

2016 metais Lindai mirus po „trumpos, bet nuožmios kovos su vėžiu“, seras T.Jonesas buvo sugniuždytas. Po metų jis davė interviu „The Sun“, kuriame teigė savo žmonos labai pasiilgstantis: „Vis dar bandau su tuo susitaikyti. Nemanau, kad kada nors pavyks, tad šiuo metu apie santuoką tikrai negalvoju.“

Po Lindos mirties T.Jonesas pardavė šeimos namus Los Andžele ir grįžo į Jungtinę Karalystę. Šiuo metu jis gyvena bute Londone.

„Ji man pati svarbiausia gyvenime, – apie savo žmoną yra sakęs T.Jonesas. – Neįtikėtina moteris. Linda yra mano gyvenimo meilė ir aš ją vis dar myliu, nors ji nebeatrodo taip, kaip anksčiau. Aš irgi nebeatrodau taip, kaip seniau, bet stengiuosi kiek galiu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas