Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jonas Bon Jovi išgelbėjo nuo tilto šokti ketinusios moters gyvybę: vaizdo įraše – lemtinga akimirka

Garsus atlikėjas Jonas Bon Jovi antradienio popietę užfiksuotas atliekantis geradario darbą. Našvilio metropoliteno policijos departamentas paviešino vaizdinę medžiagą, kurioje matyti, kad žinomas vyras atkalba ant tilto krašto stovinčia moterį nuo minties apie savižudybę.
Jonas Bon Jovi
Jonas Bon Jovi / Scanpix nuotr. ir stop kadras

Jonas Bon Jovi su kūrybine savo grupe lankėsi Našvilyje, kuriame filmavo klipą savo dainai „People’s House“. Būdamas ant Johno Seigenthalerio pėsčiųjų tilto jis pastebėjo, kad viena moteris stovi prie tilto atbrailos ir yra įsikibusi į turėklus.

Rugsėjo 10-ąją užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kad Jonas Bon Jovi lėtai prieina prie moteris ir pradeda su ja kalbėti, o tai darydamas vis mažina atstumą tarp jų. Kol kas nėra žinoma, ką atlikėjas pasakė, tačiau jam ir šalia buvusiam kitam asmeniui pavyko moterį įkalbėti atsitraukti nuo tilto atbrailos. Paskui visi trys kažkur nuėjo.

Pasak naujienų portalo „Page Six“, Jonas Bon Jovi yra gerai apmokytas, kaip bendrauti su krizės ištiktais asmenimis. Šis net yra įkūręs fondą „Jon Bon Jovi Soul Foundation“, kurio pagrindinis tikslas „atpažinti ir padėti išnaudoti žmonių, kurie badauja, skursta ir neturi namų potencialą“.

Šaltiniai teigia, kad muzikos žvaigždė viešo pranešimo šiuo klausimu neplatins, nes nori išsaugoti su iššūkiais susidūrusios moters privatumą. Tačiau vyras sulaukė pagyrų ne tik iš įvairių socialinių tinklų vartotojų, bet ir vaizdo medžiagą išplatinusio Našvilio metropoliteno policijos departamento.

Įstaiga savo „Facebook“ paskyroje gyrė ir dėkojo už drąsą: „Bon Jovi padėjo moterį atkalbėti nuo minties šokti į Kamberlando upę“.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?