Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lėktuvo avarijoje žuvo Tarzano vaidmeniu išgarsėjęs Joe Lara ir jo žmona

9-to dešimtmečio televizijos serialo „Tarzan: The Epic Adventures“ žvaigždė Joe Lara ir jo žmona Gwen Shamblin Lara tragiškai žuvo lėktuvo avarijoje. Gyvybių neteko ir penki su jais skridę žmonės, rašo „E! News“.
Aktorius Joe Lara
Aktorius Joe Lara / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Mirtis Serialas

Žmones skraidinęs nedidelis „Cessna C501“ lėktuvas nukrito į Percy Priest ežerą netoli Smyrna miesto Tenesio valstijoje.

Nelaimė įvyko gegužės 29 d. lėktuvui 11 val. pakilus Smyrna Rutherford apygardos oro uoste, teigiama Federalinės aviacijos administracijos pranešime „The New York Times“.

Lėktuvas skrido į Palm Byčo tarptautinį oro uostą Floridoje.

Jam sudužus, į įvykio vietą atskubėjo vietinės gelbėjimo tarnybos, iškart pradėjusios išgyvenusiųjų paiešką. Deja, visi lėktuvu skridę asmenys žuvo.

Tarp žuvusiųjų buvo ir 58-erių Joe Lara bei jo 66-erių žmona Gwen Shamblin Lara, mitybos specialistė ir „Remnant Fellowship“ Bažnyčios įkūrėja. Su pora skridę asmenys buvo šios tikinčiųjų bendruomenės, įkurtos 1999 m., nariai. Vienas jų – poros žentas.

Joe Lara, kurio tikrasis vardas Williamas Josephas Lara, buvo garsus 9-to dešimtmečio aktorius. Įsimintiniausiu laikomas jo vaidmuo televizijos filme „Tarzanas Manhatane“, po kurio jo personažui Tarzanui buvo sukurtas fantastinis veiksmo serialas „Tarzan: The Epic Adventures“.

Joe ir Gwen susituokė 1998 m. Bendrų atžalų juodu nesusilaukė, tačiau iš ankstesnių santuokų Gwen turi du vaikus, o Joe – dukrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas