Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio ir vėl laisvas: išsiskyrė su modeliu Nina Agdal

Vienas geidžiamiausių Holivudo jaunikių Leonardo DiCaprio (42 m.) ir vėl laisvas – aktorius po metų draugystės išsiskyrė su Danijos modeliu Nina Agdal (25 m.).
Nina Agdal ir Leonardo DiCaprio
Nina Agdal ir Leonardo DiCaprio / Vida Press nuotr.

„Jie išsiskyrė prieš kelias dienas, – „People“ patikino porai artimas šaltinis. – Nina ir Leo pasuko skirtingais keliais. Tai abipusis sprendimas, jie lieka draugais.“

15min primena, kad Leonardo DiCaprio su beveik perpus jaunesne Nina Agdal laiką leisti pradėjo nuo praėjusių metų gegužės.

Per tą laiką pora kartu atostogavo egzotiškiausiuose pasaulio kampeliuose (Bahamose, Ibisoje, Šv. Bartolomėjaus saloje ir t.t.), dalyvavo uždaruose Holivudo elito vakarėliuose ir kartu šventė šeimos šventes – pavyzdžiui, Padėkos dieną ar Leo gimtadienį, kai į Prancūzijos Polineziją jis nusiskraidino ne tik draugę, bet ir mamą.

Puse lūpų juokaujama, kad atėjus naujam Kanų kino festivaliui Leo suskubo išsiskirti – paprastai būtent čia užsimezga jo romanai su jaunomis dailiomis manekenėmis.

Gražuolė Nina Agdal anksčiau yra susitikinėjusi su grupės „Maroon 5“ lyderiu Adamu Levine'u, o Leonardo DiCaprio buvusiųjų sąrašas gana ilgas ir įspūdingas: Claire Danes, Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach ir kt.

Vida Press nuotr./Nina Agdal ir Leonardo DiCaprio
Vida Press nuotr./Nina Agdal ir Leonardo DiCaprio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito