Liamo Payne'o mirties dieną mylimosios šalia nebebuvo: paaiškėjo, kodėl ji išvyko iš Argentinos

Trečiadienį Buenos Airėse žuvęs dainininkas, buvęs vaikinų grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as pastaruoju metu nebuvo vienišas – vyras jau dvejus metus puoselėjo romantiškus santykius su modeliu ir nuomonės formuotoja Kate Cassidy. Jiedu kartu viešėjo ir Argentinoje, tačiau atlikėjo mirties dieną mylimosios šalia nebebuvo. Kodėl?
Liamas Payne'as, Kate Cassidy
Liamas Payne'as, Kate Cassidy / Vida Press ir Scanpix nuotr.

Liamas Payne'as lankėsi Argentinoje vykusiame buvusio grupės „One Direction“ nario Niallo Horano koncerte, o vėliau šioje šalyje atostogavo kartu su mylimąja Kate Cassidy.

Tačiau likus dviem dienoms iki tragedijos Kate Cassidy iš Argentinos išvyko. Dar prieš Liamo Payne'o mirtį socialiniame tinkle „TikTok“ ji paaiškino, kodėl paliko mylimąjį vieną ir išvyko namo į Floridą, rašo mirror.co.uk.

Vida Press nuotr./Liamas Payne'as, Kate Cassidy
Vida Press nuotr./Liamas Payne'as, Kate Cassidy

„Jau buvau pasiruošusi išvykti. Mėgstu Pietų Ameriką, bet man nepatinka ilgai užsibūti vienoje vietoje. Mes ten turėjome būti penkias dienas, o iš to išėjo dvi savaitės, ir aš tiesiog jaučiau, kad man jau reikia namo“, – aiškino K.Cassidy.

Liamas kartu su mylimąja namo nusprendė nevykti, bet Kate neatskleidė, kodėl.

Vida Press nuotr./Liamas Payne'as, Kate Cassidy
Vida Press nuotr./Liamas Payne'as, Kate Cassidy

Tačiau ji parodė savo įlaipinimo bilietą, pajuokaudama, kad jos vieta lėktuve yra 1D, o tai primena jos širdies draugo grupės pavadinimą – „One Direction“. K.Cassidy taip pat prisipažino, kad paprastai keliauja su „Squishmellow“, tačiau šįsyk atidavė jį Liamui. Taigi neatrodė, kad pora būtų susipykusi.

@kateecass

soooo happpiii to b back in sunshine state

♬ original sound - nicole

Praėjus maždaug dviem paroms L.Payne'as buvo rastas negyvas.

Vida Press nuotr./Liamas Payne'as, Kate Cassidy
Vida Press nuotr./Liamas Payne'as, Kate Cassidy

Socialiniame tinkle „Snapchat" paviešintoje savo paskutinėje nuotraukoje Liamas pozavo būtent su Kate. Atrodė laimingas, šypsojosi.

Socialinių tinklų nuotr./Liamo Payne'o nuotrauka prieš tragediją
Socialinių tinklų nuotr./Liamo Payne'o nuotrauka prieš tragediją

Anksčiau Liamas buvo susižadėjęs su modeliu Maya Henry, tačiau poros santykiai nutrūko 2022-aisiais. Prieš L.Payne'o mirtį buvusi sužadėtinė apkaltino atlikėją, kad šis nesiliauja jos atakavęs telefonu, moteris dėl to prieš jį ėmėsi ir teisinių veiksmų.

Žmonės.lt primena, kad buvęs vaikinų grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as žuvo trečiadienį Buenos Airėse. Jam buvo 31 metai. Liamas Payne'as mirė iškritęs pro langą iš trečio viešbučio aukšto, pranešė policija.

Tragedija įvyko viešbutyje Kosta Rikos gatvėje, Buenos Airių Palermo rajone.

Policijos pareiškime sakoma, kad pareigūnai buvo išsiųsti į minėtą viešbutį po skubios pagalbos skambučio – „pranešta apie agresyvų vyrą, kuris galėjo būti apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio“.

Greitosios medicinos pagalbos tarnybos vadovas vietos televizijai sakė, kad nukritęs vyras patyrė „labai sunkius sužalojimus“ ir „nebuvo jokios galimybės jo atgaivinti“.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito